Om  
Jørgen Søndergaard

Jørgen Søndergaard bliver senior fellow i Kraka

Forskningsleder ved VIVE, Jørgen Søndergaard, er ny senior fellow hos tænketanken Kraka. Han bliver dermed den tredje senior fellow sammen med professorerne Peter Birch Sørensen og Hans Jørgen Whitta-Jacobsen.

Kiki Qvistgaard

Tænketanken Kraka styrker deres analysearbejde med tilknytningen af Jørgen Søndergaard som ny senior fellow. Fra 1. august har VIVE-forskningslederen været en del af et hold på nu tre senior fellows, der foruden Søndergaard består af professorerne Peter Birch Sørensen og Hans Jørgen Whitta-Jacobsen.

Det oplyser Kraka i en pressemeddelelse. 

"Vi er i Kraka alle meget tilfredse med, at Jørgen Søndergaard fremover vil bidrage til at styrke vores analysemiljø. Jørgens enorme erfaring og dybe viden om økonomi er velkendt og passer perfekt ind i det arbejde, som vi udfører i Kraka," siger direktør Peter Mogensen og fortsætter: "Vores ambition om at styrke reformdebatten og udgøre et kompetent privat supplement til bl.a. centraladministrationens analyser af samfundsudviklingen bringes afgjort et godt skridt videre med Jørgens tilknytning til Kraka."

Jørgen Søndergaard var direktør for det daværende SFI fra 1995-2013. Han har desuden været formand for og medlem af talrige kommissioner og råd gennem årene, herunder formand for Arbejdsmarkedskommissionen. I dag er Jørgen Søndergaard blandt andet bestyrelsesmedlem i Psykiatrifonden og Den Danske Forskningsfond samt formand for ATP. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jørgen Søndergaard

Emeritius, Vive, bestyrelsesmedlem, Den Danske Forskningsfond, senior fellow, Kraka, medlem af kommissionen, 2. generationsreformer
cand.oecon. (Aarhus Uni. 1974)

0:000:00