Om  
Joy Mogensen
Jens Müller

Joy Mogensen bliver partner i vandrerhjem

Tidligere kulturminister Joy Mogensen (S) skal fremover være en del af et selskab, der skal forpagte vandrerhjemmet Danhostel Roskilde.

Jon Michelsen

Den tidligere kulturminister og Roskilde-borgmester indtræder i et selskab, der fra nytår skal forpagte Danhostel Roskilde. Det skal hun gøre sammen med sin tidligere kæreste, Jens Müller, der bliver hovedmanden bag projektet.

Det skriver Sjællandske Nyheder.

15. august fratrådte Joy Mogensen posten som kultur- og kirkeminister. Knap to måneder efter kom det onsdag frem, at hun sammen med sin tidligere kæreste skal forpagte Danhostel Roskilde fra 1. januar.

"Joy har valgt at indgå som partner i selskabet, fordi hun fortsat føler en stærk tilknytning til Roskilde. Den har hun blandt andet mulighed for at vise gennem et partnerskab. Hun bliver samtidig min sparringspartner og inspirator. Om hun om nogle år vil indgå i en mere aktiv rolle, må tiden vise, men det er ikke tanken på nuværende tidspunkt,” fortæller Jens Müller til sn.dk.

Jens Müller, der er hovedmanden bag projektet, bliver en aktiv del af den daglige drift på Danhostel Roskilde. De seneste fire år har han været direktør for Destination Sjælland A/S.

Bygningerne, som han fremover skal forpagte, ejes af Roskilde Kommunen, mens driften af Danhostel Roskilde varetages af Fonden Roskilde Vandrerhjem, hvis bestyrelse valgte Jens Müller som forpagter.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Joy Mogensen

Fhv. kultur- og kirkeminister, borgmester (S), Roskilde Kommune
BA i kultur- og sprogmødestudier (Roskilde Uni. 2005)

Jens Müller

Turistchef, Visit-Vestsjælland
CBS (1986)

0:000:00