Om  
Kasper Hjulmand

Kasper Hjulmand bliver udnævnt til Årets Leder

Landsholdstræner Kasper Hjulmand blev hædret med prisen som Årets Leder 2021.

Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Cindy Shummontien Green

Interesseorganisationen Lederne kårede onsdag 25. november herrernes fodboldlandsholdstræner Kasper Hjulmand som Årets Leder 2021. 

Det skriver Lederne i en pressemeddelelse.

Kasper Hjulmand modtager prisen på baggrund af sin imponerende måde at samle danskerne på gennem ydmyghed, generøsitet og ærlig kommunikation. Han bliver hermed den 20. vinder og er den første person inden for sportsverden, der vinder prisen.

"Kasper Hjulmand har vist sig som et forbillede inden for ledelse ved at skabe begejstring og følgeskab. Han formår at spille på hele ledelsesklaviaturet – fra den store vision, der sætter retningen, til den lille detalje, der kan gøre den store forskel. Og på den måde får han det allerbedste ud af alle sine medarbejdere. Og det er noget, som alle ledere kan lære af, uanset om de arbejder på et kontor, i en butik eller en produktionsvirksomhed," siger Ledernes administrerende direktør Bodil Nordestgaard Ismiris.

Kasper Hjulmand har været fodboldtræner for herrelandsholdet siden juni 2020, og det var særligt præstationen til europamesterskaberne i fodbold i sommers, hvor Hjulmands ledelsesevner blev fremhævet. Forinden var han cheftræner for FC Nordsjælland.

I år var Kasper Hjulmand oppe mod GN Hearings direktør Gitte Aabo, administrerende direktør Helle Østergaard Kristiansen fra Danske Commodities og Salling Groups administrerende direktør Per Bank til prisen om Årets Leder.

Årets Leder er blevet uddelt siden 2002. Sidste år gik prisen til Novo Nordisks administrerende direktør Lars Fruergaard Jørgensen, men tidligere prismodtagere inkluderer blandt andet forhenværende nationalbanksdirektør Bodil Nyboe Andersen, forhenværende Lego-direktør Jørgen Vig Knudstorp og lakridsinnovatør Johan Bülow.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Kasper Hjulmand

Landstræner, Danmarks herrelandshold i fodbold
UEFA Pro-træner

0:000:00