KMD rokerer i topledelsen

It-virksomheden KMD (tidligere Kommunedata) lader Helle Huss overtage Bjarne Grøns område Administrative Softwareløsninger, da sidstnævnte bliver direktør for afdelingen Borgernære Softwareløsninger. Rokaden sker i forbindelse med en ny vækststrategi.

Morten Hauge Larsen

Som led i vækststrategien “KMD på flere markeder” henter it-virksomheden Helle Huss ind som ny direktør for afdelingen Administrative Softwareløsninger. Det oplyser KMD i en pressemeddelelse. 

Helle Huss kommer fra en stilling som Vice President for Business Applications & Technology ved it-serviceleverandøren NNIT.

Ansættelsen af Helle Huss betyder, at den hidtidige direktør for Administrative Softwareløsninger, Bjarne Grøn, bliver ny direktør for Borgernære Softwareløsninger. Bjarne Grøn har været i KMD siden 1999, og han har blandt andet være SAP Center Chef og vicedirektør i KMD. 

Strategien “KMD på flere markeder” har til hensigt at udbygge forretningsområder som velfærdsteknologi, ligesom der skal satses yderligere på markederne erhverv, stat og regioner. 

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00