Om  
Camilla Bjerre
Søren Wille

København får ny teknik- og miljødirektør

Camilla Bjerre Søndergaard er ny direktør i Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune. 

Claudia Steenhard

45-årige Camilla Bjerre Søndergaard forlader sin stilling som kontorchef i Miljø- og Fødevareministeriet for at indgå i direktionen for Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune. 

Det skriver kommunen i en pressemeddelelse

Med ansættelsen af Camilla Bjerre Søndergaard er direktionen på plads, og det glæder administrerende direktør Søren Wille:

"Jeg er meget begejstret ved udsigten til at få Camilla med på holdet. Med Camilla får vi en engageret leder, som både kan bidrage med faglige indspark til udvikling, drift og myndighed og være med til at sætte den strategiske retning for forvaltningen."

Camilla Bjerre Søndergaard ser også frem til sin nye stilling og de udfordringer, der følger med. 

"København er min by. Og jeg glæder mig til at være med på det hold, som skal videreudvikle fremtidens København og sikre en grøn, ansvarlig og velfungerende by, som både er rar og tryg at leve i og interessant at besøge," siger Camilla Bjerre Søndergaard og fortsætter:

"Og så glæder jeg mig rigtig meget til samarbejdet med medarbejdere og ledere i forvaltningen og alle de forskellige samarbejdspartnere, som skal hjælpe med at skabe et godt grundlag for københavnernes og virksomhedernes liv i byen."

Camilla Bjerre Søndergaard er uddannet jurist fra Københavns Universitet. På sin LinkedIn-profil skriver hun, at det dog er en vemodig afsked med hendes kollegaer og opgaver i Miljø- og Fødevareministeriet.  

"Og jeg forlader verdens bedste job i Miljø- og Fødevareministeriet. Den grønne dagsorden, maden, vi spiser, vandet, vi drikker og så mange engagerede og dygtige kolleger og samarbejdspartnere. Jeg bliver jo inden for miljøområdet og glæder mig derfor til at samarbejde med mange af jer i nye sammenhænge. Vi ses derude," skriver Camilla Bjerre Søndergaard. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Camilla Bjerre

Direktør, Teknik- og Miljøforvaltningen, Københavns Kommune
cand.jur. (Københavns Uni. 2000)

Søren Wille

Administrerende direktør, Teknik- og Miljøforvaltningen, Københavns Kommune, fhv. afdelingschef, Transport-, Bygnings- og Boligministeriet
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 1999)