Om  
Søren Hartmann Hede

Københavns Kommune henter ny topchef i Undervisningsministeriet

Borgerrepræsentationen har ansat 42-årige Søren Hartmann Hede som ny administrerende direktør i Økonomiforvaltningen. Han kommer fra en stilling som departementschef i Undervisningsministeriet. 

Jon Michelsen

Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune får ny administrerende direktør. Det bliver Søren Hartmann Hede, der skal indtræde i stillingen.

Det skriver Undervisningsministeriet i en pressemeddelelse.

Den 42-årige Søren Hartmann Hede er nuværende departementschef i Undervisningsministeriet. Han har været i ministeriet i to et halvt år, hvori han det seneste halvandet år har været departementschef i ministeriet.

Tidligere har han været afdelingschef i henholdsvis Finansministeriet og Beskæftigelsesministeriet samt været direktør i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

”Søren Hartmann Hede er blændende dygtig, så jeg kan godt forstå Københavns Kommune. Tillykke til begge parter,” siger børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil i pressemeddelelsen.

Han afløser nuværende administrerende direktør Peter Steensgaard Mørch, der i august fik job som departementschef i Finansministeriet.

Søren Hartmann Hede fratræder stillingen som departementschef i Undervisningsministeriet til fordel for Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune per 1. december.

Han er uddannet cand.scient.pol. ved Aarhus Universitet i 2005.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Søren Hartmann Hede

Adm. direktør, Økonomiforvaltningen, Københavns Kommune
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 2005)

0:000:00