Om  
Frank E. Andersen

Politikere vil fyre kommunaldirektør i Slagelse

Økonomiudvalget i Slagelse Kommune indstiller, at kommunaldirektør Frank E. Andersen fyres. Byrådet skal træffe den endelige beslutning 13. januar. 

Foto: Presse
Thor Stefansson Hiis

Kun fem dage efter det nye byråd i Slagelse tiltrådte, meddeler økonomiudvalget i Slagelse Kommune nu, at de ønsker en "kommunaldirektør med en anden profil," og har derfor indstillet, at den nuværende direktør, Frank E. Andersen, afskediges. 

Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

"Vi har samlet et nyt flertal i Slagelse Byråd, og vi ser meget frem til at udvikle vores kommune, så vi kan indfri borgernes forventninger til os og den velfærd, vi leverer. For at kunne løfte den ambition har vi brug for ny ledelseskraft, og derfor indstiller økonomiudvalget nu til byrådet, at vi skal have en kommunaldirektør med en anden profil," siger borgmester Knud Vincents. 

Byrådet skal derfor afgøre om Frank E. Andersen kan fortsætte som direktør på næste byrådsmøde, den 13. januar. 

I mellemtiden er Frank E. Andersen "fritaget for tjeneste" og social- og projektchef Vini Lindhardt vil fungere som kommunaldirektør, indtil byrådet træffer endelig afgørelse.

Altinget snakkede med Frank E. Andersen, da han tiltrådte stillingen som kommunaldirektør i Slagelse tilbage i 2018. Læs interviewet her.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Frank E. Andersen

Fhv. kommunaldirektør, Slagelse og Gentofte
officer (Hærens Officersskole 1986), generalstabsuddannelse og masteruddannelse (1997), executive Development Programme (2010)









0:000:00