Om  
Nicolai Kragh Petersen

Kommunaldirektør stopper i Furesø og bliver økonomidirektør i København

Nicolai Kragh Petersen har sagt ja til at blive økonomidirektør i København fra 1. juli. Direktøren blev hentet fra Københavns Kommune til Furesø i oktober og vender nu tilbage.

Kommunaldirektør i Furesø, Nicolai Kragh Petersen, bliver økonomidirektør i København.
Kommunaldirektør i Furesø, Nicolai Kragh Petersen, bliver økonomidirektør i København.Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Troels Markussen

Fra København til Furesø og tilbage igen. Nicolai Kragh Petersen vender hjem til vante rammer i København.

Furesø Kommune oplyser, at kommunaldirektøren vender hjem til København på deres hjemmeside

”Jeg har været rigtig glad for modtagelsen i Furesø og for samarbejdet med byrådet, borgmesteren og alle kommunens medarbejdere. Når jeg siger ja tak til stillingen i København, er det fordi, det for mig er en drømmestilling, som jeg nu har fået mulighed for at byde ind på,” udtaler den afgående direktør.

Nicolai Kragh Petersen skal være økonomidirektør i Københavns Kommune. Den tiltrædende direktør har et stort kendskab til kommunen, hvor han var ressourcedirektør fra 2018 indtil oktober 2022.

Også hos borgmesteren, Ole Bondo Christensen (A), er man trist over at skulle sige farvel.

”Vi er kede af, at Nicolai nu forlader os. Vi har haft et godt samarbejde og Nicolai har gjort en god indsats for kommunen i en svær tid. Vi ærgrer os over skiftet til København, men ønsker samtidig Nicolai al mulig held og lykke i sit nye virke,” fortæller borgmesteren.

”Jeg har lært meget af mit ophold i Furesø og efterlader en kommune med et godt samarbejdsklima og en fælles vilje til at gøre en god kommune endnu bedre,” afslutter kommunaldirektøren.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Nicolai Kragh Petersen

Økonomidirektør, Københavns Kommune
cand.polit.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024