Om  
H.M. Dronning Margrethe Alexandrine Þorhildur Ingrid
H.M. Kong Frederik André Henrik Christian

Kongefamilien holder jul i Aarhus

I år danner Marselisborg Slot i Aarhus endnu engang ramme om Dronningen og den kongelige families jul. Margrethe tager den 20. december ophold på slottet og fejrer juleaften sammen med Kronprinsfamilien, oplyser hoffet.

Redaktionen

Siden Dronningens tronbestigelse i 1972 har det været en tradition, at de store højtider i den kongelige familie er blevet fejret på Marselisborg Slot i Aarhus.

Igennem alle årene har Dronningen traditionelt haft ophold på det aarhusianske slot i forbindelse med påsken og ofte også julen. I forbindelse med residensforlæggelsen vil der på Marselisborg Slot være vagtskifte ved Den Kongelige Livgarde hver dag hen over julen kl. 12.00, oplyses det.

Prins Joachim og Prinsesse Marie og deres to børn fejrer dog julen i Frankrig sammen med Prinsesse Maries familie. Prins Joachims ældste sønner, Prins Nikolai og Prins Felix, tilbringer julen med deres mor, Alexandra Grevinde af Frederiksborg.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

H.M. Dronning Margrethe Alexandrine Þorhildur Ingrid

Præsident, Det Kgl. Nordiske Oldskriftselskab, formand, Dronning Margrethes og Prins Henriks Fond, stifter af Dronning Margrethe II's Arkæologiske Fond
filosofikum (Københavns Uni. 1960), studier i arkæologi (University of Cambridge 1961), studier i statskundskab (Aarhus Uni. m.fl.)

H.M. Kong Frederik André Henrik Christian

Konge af Danmark, greve af Monpezat
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 1995), kommandørkaptajn i søværnet (2004), oberstløjtnant i hæren (2004), oberstløjtnant i flyvevåbnet (2004), kommandør i søværnet (2010), oberst i Hæren og Flyvevåbnet (2010)

0:000:00