Om  
Mette Dalsgaard

Krakachef lander direktørstilling i Cowi

Vicedirektør Mette Dalsgaaard skifter fra Kraka Advisory til Cowi, hvor hun bliver markedsdirektør i afdelingen for samfund, økonomi og miljø. 

Mette Dalsgaard får nu mulighed for at sætte et grønt aftryk på Cowis afdeling for samfund, økonomi og miljø. 
Mette Dalsgaard får nu mulighed for at sætte et grønt aftryk på Cowis afdeling for samfund, økonomi og miljø.  Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix
Rasmus Lauge Winding

Cowi henter Mette Dalsgaard ind som markedsdirektør. Hun kommer med en grøn profil efter tre år i en stilling som vicedirektør i Kraka Advisory.

Det oplyser hun på LinkedIn og i mediet Sustainreport.dk

Mette Dalsgaard kommer med 15 års erfaring inden for arbejdet med den grønne omstilling. Hun ser med begejstring tilbage på sin tid hos Kraka Advisory:

"Det har været en fornøjelse at være med til at løbe Kraka Advisory igang, som står et rigtig flot sted i marked i dag. Jeg har nydt at arbejde sammen med en masse dygtige og engagerede medarbejdere og samarbejdspartnere", udtaler hun. 

I sin nye stilling som markedsdirektør i afdelingen for samfund, økonomi og miljø får Mette Dalsgaard mulighed for at bringe sin rige erfaring i spil. Hun får ansvaret for at lede forretningsstrategien og forretningsudviklingen inden for grøn omstilling og bæredygtighed. 

"Cowi har en meget ambitiøs strategi for bæredygtighed, som kommer til at have positiv indflydelse på hele vores samfund. Det betyder, at der ligger er et utal af projekter og venter inden for grøn omstilling og bæredygtighed, og her kommer jeg til at bidrage med forretningsudvikling og strategi," udtaler Mette Dalsgaard med udsigt til sin nye stilling. 

Mette Dalsgaard er uddannet økonom ved Københavns Universitet og har tidligere været afdelingsleder i Cowi og specialkonsulent i Miljø- og fødevareministeriet. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mette Dalsgaard

Markedsdirektør, Cowi
cand.oecon. (Københavns Uni. 2006)