Om  
Stig Grenov

Kristendemokraternes formand vil erobre København

Formand for Kristendemokraterne, Stig Grenov, udskifter Storkreds Nordsjælland med Københavns Storkreds. Partiet vil styrke profilen blandt storbyboere.   

Astrid Johanne Bjørnskov

Formand for Kristendemokraterne, Stig Grenov, har fået ny opstillingskreds. Han skal nu være partiets spydspids i en indsats for at erobre flere vælgere i hovedstadsområdet.

"Ideen er at hente flere vælgere i København. Vi er stærkt placeret i det vestjyske og på Bornholm. Nu vil vi se, om vi ikke også kan få mere synlighed ved at opstille partiformanden i København," oplyser presseansvarlig Anne Grønlund.

I snart 50 år har partiet stået stærkt i især Vestjylland, og ved seneste kommunalvalg opnåede partiets borgmesterkandidat i Ringkøbing-Skjern, Kristian Andersen, 3.617 stemmer og vandt med mange længder over både Socialdemokratiets og Venstres spidskandidater.

Ved folketingsvalget i 2015 havde partiet håbet på et mandat fra Vestjylland, men partiet opnåede ikke valg. I partiet er der imidlertid tiltro til, at den erfarne politiker og skolelærer kan brænde igennem i hovedstaden.

"Stig Grenov gør det så godt, så vi tror på, at det er muligt at få et nyt image," siger Anne Grønlund.

Stig Grenov har været formand for Kristendemokraterne siden 2012 og bor i Hørsholm. Onsdag 19. september holder Kristendemokraterne i Københavns Storkreds generalforsamling og opstillingsmøde for kandidater til Folketinget. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Stig Grenov

Fhv. landsformand, Kristendemokraterne, folketingskandidat
lærer (Hellerup Seminarium 1986)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024