Kristiansen og Ulveman starter kommunikationsbureau

KRISEKOMMUNIKATION: De to tidligere spindoktorerer Michael Ulveman og Michael Kristiansen er gået sammen og har stiftet rådgivningsfirmaet Kristiansen Ulveman. Bureauets speciale bliver krisekommunikation.

Anders Fogh Rasmussens tidligere særlige rådgivere stifter rådgivningsfirmaet Kristiansen Ulveman. Firmaets speciale bliver bl.a. krisekommunikation og at hjælpe erhvervslivet med at håndtere pressen i tider med dårlig omtale.

”Specialet bliver helt klart krisehåndtering, men vi vil også tilbyde andre former for strategiske rådgivning,” fortæller Michael Kristiansen, som opgiver sit rådgivningsfirma, Kristiansen Strategy.

Kristiansen og Ulveman har været venner igennem 24 år. De mødtes i 1987 som medarbejdere i den konservative pressetjeneste og har siden skrevet en bog om Poul Schlüter sammen og har på skift været tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussens særlige rådgiver.

Kristiansen Ulveman starter på et marked, der allerede er spækket med udbydere. Alligevel mener de, at de kan tilbyde erhvervslivet noget særligt:

“Vi er ikke to journalister, der gerne vil prøve at være rådgivere. Vi er to rådgivere, der allerede har været på højeste niveau, når det gælder håndtering af internationale såvel som globale krisesituationer. Det har godt nok været med politik, men med nogle års erfaring fra erhvervslivet tør jeg godt sige, at krisekommunikation ikke bliver mere kompliceret end i Statsministeriet,” fortæller Michael Kristiansen til epn.dk.

Det nye firma er endnu ikke helt færdigetableret, men Kristiansen og Ulveman siger til Børsen, at de allerede er i gang med at rådgive enkelte kunder.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00