Fyret LA-kampagnechef: "Jeg er en smule chokeret"

Mads Korsholm fortæller nu, at han torsdag blev fyret som kampagnechef i Liberal Alliance og ifølge ham tre uger inden en planlagt barselsorlov. "Jeg er ærgerlig over forløbet," skriver han i en udtalelse.

Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix
Martin Mauricio

Torsdag kunne Liberal Alliance bekræfte over for Berlingske, at kampagnechef Mads Korsholm ikke længere var ansat i partiet. 

Nu skriver Mads Korsholm selv i et opslag på LinkedIn, at han er blevet fyret. 

"Tre uger inden min barselsorlov blev jeg præsenteret for en fyreseddel af partiets nye sekretariatschef. Jeg respekterer beslutningen, om end jeg er en smule chokeret over den," skriver han i sit opslag.

Liberal Alliances pressetjeneste bekræfter over for Altinget, at fyringen har fundet sted torsdag. Partiet har ingen kommentarer til, om det sker tre uger før en planlagt barselsorlov.

Læs også

Han skriver, at samarbejdet ikke har fungeret igennem de seneste måneder og afviser samtidig en række spekulationer om forløbet.

"Kommunikationen omkring min fyring har givet anledning spekulationer. Jeg vil gerne understrege - for at lukke alle disse spekulationer ned - at det intet overhovedet har at gøre med hverken metoo, at jeg skulle have taget af kassen eller noget tredje odiøst," skriver han og fortsætter:

"Samarbejdet fungerede ikke og har ikke gjort det i nogle måneder, og sådan er det bare nogle gange."

Det sidste døgns tid har budt på alle følelser, men én vinder over dem alle

Mads Korsholm
Tidligere kampagnechef, Liberal Alliance

Unødvendigt dramatisk

Den nu tidligere kampagnechef bemærker i sit opslag, at han er "ærgerlig" over hele forløbet. 

"Jeg er ærgerlig over forløbet, som jeg også mener har været langt mere dramatisk, end det behøvede," skriver han i sit opslag.

Han retter desuden en særlig tak til partiets tidligere sekretariatschef, Steffen Wegner, som var den, der i 2021 hentede Mads Korsholm ind som kampagnechef. Dengang sad han med ansvaret for sociale medier i den borgerlig-liberale tænketank Cepos.

"Det sidste døgns tid har budt på alle følelser, men én vinder over dem alle: Stolthed. Jeg er hamrende stolt over, at vi har kunne løfte LA op til et niveau, hvor journalister ikke kan sige 'Vanopslagh' uden at sige 'statsministerkandidat'. Det burde ikke være muligt på blot tre år. Men det var det," skriver Mads Korsholm i sit opslag.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mads Korsholm

Kommende kampagnechef, Dansk Folkeparti (1/6-24), stifter, dkpolmemes
Almen studentereksamen, Ringkjøbing Gymnasium

0:000:00