Lars Løkkes søn går efter en plads i Europa-Parlamentet

NAVNENYT: Venstres EU-udvalg i København har indstillet statsminister Lars Løkke Rasmussens 28-årige søn, Bergur Løkke Rasmussen, som kandidat.

Statsminister Lars Løkke Rasmussens (V) søn Bergur Løkke Rasmussen går efter at blive medlem af Europa-Parlamentet.

Det sker, efter at Venstres Europaudvalg i København har indstillet ham som kandidat til det kommende europaparlamentsvalg.

Bergur Løkke Rasmussen får vished 11. september, om der kommer til at stå Løkke Rasmussen på stemmesedlen til europaparlamentsvalget i maj 2019.

Det er nemlig her, den endelig beslutning om hans kandidatur træffes på et opstillingsmøde blandt Venstres medlemmer i Københavns Storkreds.

Ifølge DR er en af Bergur Løkke Rasmussens mærkesager at få EU i øjenhøjde med danskerne samt i øjenhøjde med sin egen yngre generation.

Han håber samtidig på, at en større viden om EU har den effekt, at befolkningen i højere grad får lyst til EU. Bergur Løkke Rasmussen udtaler:

”EU skal hjem til danskerne – måske især til den generation, jeg selv tilhører. For mange unge kan EU og Parlamentet virke utroligt fjernt.”

Forrige artikel Ny formand for socialrådgiverne: Ny formand for socialrådgiverne: "De politiske udfordringer står i kø" Næste artikel Tommy Ahlers sprænger listen: Se ministrenes økonomiske interesser Tommy Ahlers sprænger listen: Se ministrenes økonomiske interesser