Om  
Lars Henrik Munch
Karsten Ohrt
Peter Bartram

Lars Munch ny formand for Politiken-Fonden

Som ventet bliver den afgående formand for JP/Politiken Lars Munch ny formand for Politiken-Fonden efter Karsten Ohrt, der bliver næstformand. Lars Munch er allerede indtrådt i bestyrelsen og bliver formand til marts næste år.

Redaktionen

Politiken-Fonden har 1. juni valgt Lars Munch, der de seneste otte år har været formand for JP/Politikens Hus, til bestyrelsen. Det oplyser Politiken-Fonden i en pressemeddelelse.

Samtidig er Lars Munch udpeget som formand for fonden med virkning fra marts 2022, ligesom han samtidig er indstillet til valg til bestyrelsen på generalforsamlingen i A/S Politiken Holdning.

Lars Munch stopper efter næste generalforsamling i 2022 som formand for JP/Politikens Hus og udskiftes med næstformand i bestyrelsen, fhv. forsvarschef Peter Bartram.

Skiftet kommer, fordi den ene ejerfond – Jyllands-Postens Fond – har ønsket at benytte sin ret til at vælge ny bestyrelsesformand for JP/Politikens Hus.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Lars Henrik Munch

Kommende formand, JP/Politikens Hus (1/5-24), Louisiana Museum of Modern Art, BRFfonden, GUBI og SOS Børnebyerne, næstformand, Novo Nordisk Fonden, Politiken-Fonden
cand.merc. (Handelshøjskolen i København 1984)

Karsten Ohrt

Næstformand for Politiken-Fonden, medlem af Akademirådet, fhv. direktør for Statens Museum for Kunst og formand for Ny Carlsbergfondet (2014-19)
mag.art. i kunsthistorie (Aarhus Uni. 1979)

Peter Bartram

Formand, Børns Vilkår, fhv. forsvarschef, fhv. formand, JP/Politikens Hus
premierløjtnant (1987), kaptajn (1994), major (1999), oberstløjtnant (2005), oberst (2008), brigadegeneral 2012), general (2012)

0:000:00