Om  
Asbjørn Haugstrup

Lidegaards rådgiver er ny Radius-direktør

Asbjørn Haugstrup, der de seneste år har rådgivet både Martin Lidegaard (R) og i en periode også Margrethe Vestager (R), rykker til Radius, hvor han skal være direktør. Samtidig bliver han en del af kommunikationsvirksomhedens ejerkreds.

Line Jenvall

Da Martin Lidegaard (R) kunne vinke farvel til Udenrigsministeriet, kunne hans særlige rådgiver, Asbjørn Haugstrup, gøre det samme. 

Men han har allerede landet sig et nyt job. Han skal være direktør i kommunikationsbureauet Radius. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Asbjørn Haugstrup er 40 år gammel, uddannet fra Københavns Universitet, og har i de sidste år kørt parløb med den radikale profil, Martin Lidegaard, i først Klima- og Energiministeriet og siden i Udenrigsministeriet.

I en kortere periode vikarierede han også i Økonomi- og Indenrigsministeriet, hvor han rådgav den daværende minister og radikale formand, Margrethe Vestager.

"Jeg har i de seneste fire år prøvet at arbejde helt tæt på to top-ministre og i tre meget forskellige ministerier. Det har været en tour de force i agenda setting og issues management og givet en dyb forståelse for de vilkår, det offentlige virker under. Alle de erfaringer tager jeg med til Radius’ kunder," siger Asbjørn Haugstrup i pressemeddelelsen.

Men han har også god erfaring fra den private kommunikationsbranche med sig i bagagen. Inden han blev spindoktor, var han nemlig partner i kommunikations- og analysevirksomheden Rostra Kommunikation A/S gennem mere end 10 år.

Med sin nye direktørstilling indtræder han også i Radius' ejerkreds, og det samarbejde ser virksomhedens grundlægger og hovedaktionær, Nicolaj Andersen, frem til.

"Jeg er meget glad for, at det er lykkedes at ansætte Asbjørn. Han kommer m,ed 11 års rådgiver- og ledelseserfaring fra konsulentbranchen og med dybe kompetencer inden for public affairs, issues management og public service-kampagner. Da han derudover i den grad har sine værdier i orden, er han efter min mening det perfekte match," udtaler han i pressemeddelelsen

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Asbjørn Haugstrup

Direktør for kommunikation og public affairs, Innargi
ba.jur. (Københavns Uni. 2000)

0:000:00