Om  
Per Georg Olsen

LO Hovedstaden og FTF i Region Hovedstaden fusionerer og vælger ny formand

De to lønmodtagerorganisationer LO Hovedstaden og FTF i Region Hovedstaden går sammen og danner FH Hovedstaden. Formanden bliver Per G. Olsen.

Moderorganisationerne LO og FTF fusionerede tilbage i 2018 og dannede Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH). Nu følger de lokale organisationer i hovedstaden trop.

Det oplyser LO Hovedstaden i en pressemeddelelse.

LO Hovedstaden og FTF i Region Hovedstaden fusionerer og hedder nu FH Hovedstaden. Dermed bliver 250.000 lønmodtagere fra 76 fagforeninger i Storkøbenhavn og Nordsjælland samlet under en hat.

I forbindelse med et stiftende repræsentantskabsmøde den 9. december blev nuværende formand i LO Hovedstanden, Per G. Olsen, valgt som ny formand for FH Hovedstaden.

Per G. Olsen, der er uddannet elektriker, har tidligere blandt andet været formand i Byggefagenes Samvirke og Dansk El-forbund København.

FH Hovedstaden skal varetage lønmodtagernes interesser i forhold til Region Hovedstaden og de 28 kommuner i spørgsmål om blandt andet arbejdsmarkedspolitik, uddannelse, grøn omstilling, digitalisering, ligestilling, social dumping, sundhed, arbejdsmiljø og velfærd - både inden for det private og offentlige arbejdsmarked i hovedstadsområdet.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Per Georg Olsen

Fhv. formand, FH Hovedstaden
Elektriker

0:000:00