Om  
Louise Gade

Louise Gade tiltræder som ny VIA-direktør

Den tidligere Aarhus-borgmester og nuværende vicedirektør på Aarhus Universitet, Louise Gade, påbegynder 1. august et nyt arbejdskapitel, når hun starter som direktør for VIA Efter- og Videreuddannelse. 

Camilla Kamstrup

Titlen som direktør for Danmarks største efter- og videreuddannelsesvirksomhed, VIA, tilhører fra 1. august 2015 nuværende vicedirektør for Aarhus Universitet Louise Gade.

Det fremgår af VIAs hjemmeside

42-årige Louise Gade har været ansat som vicedirektør på Aarhus Universitet siden 2009, hvor hun har haft ansvaret for HR og oranisationsudvikling.

Hun får i sin nye stilling som sin primære opgave at videreudvikle den økonomiske og kundemæssige udvikling på VIA. Her skal hun blandt andet gennemføre en intern organisationsudvikling.

Rektor for VIA Efter- og Videreuddannelse Harald Mikkelsen udtaler:

"Louise Gade er valgt ud af et stort og meget stærkt ansøgerfelt, og vi er sikre på, at hun er topkvalificeret til de nye udfordringer," udtaler Harald Mikkelsen.

Selv anser Louise Gade VIA som en professionel og faglig kompetent organisation, som hun glæder sig til at blive en del af. Hun udtaler:

"Jeg glæder mig til at komme i tæt og åben dialog med både de engagerede medarbejdere og de mange vigtige offentlige og private aftagere af efter- og videreuddannelse," udtaler Louise Gade ifølge VIA og fortsætter:

"Sammen skal vi sikre, at VIA til enhver tid er på forkant med aftagernes behov og kvalitetsønsker - både når det gælder understøttelse af erhvervslivets vækst og kvaliteten af offentlig velfærd."

Louise Gade er uddannet cand.jur. i international markedsføring, handel og skattelovgivning fra Københavns Universitet. 
Hun har desuden siddet som venste-borgmester i Aarhus Kommune i fire år i perioden 2002-2005.

Den nyansatte direktør erstatter Lene Augusta Jørgensen, som er blevet ansat som rektor for University College Nordjylland. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Louise Gade

HR-direktør, Salling Group, næstformand, Nordea Fonden
cand.jur. (Aarhus Uni. 1998)

0:000:00