Mai Mercado udnævner ny direktør i Statsforvaltningen

JOBNYT: Direktør i Skatteankestyrelsen Anette Hummelshøj bliver ny direktør i Statsforvaltningen efter afgående direktør Helle Haxgart. 

Anette Hummelshøj bliver udnævnt som direktør for Statsforvaltningen i en periode, hvor forvaltningen er i udvikling og blandt andet skal etablere en særlig børneenhed.&nbsp;<br>
Anette Hummelshøj bliver udnævnt som direktør for Statsforvaltningen i en periode, hvor forvaltningen er i udvikling og blandt andet skal etablere en særlig børneenhed. 
Nikolai Evereth Hansen

Statsforvaltningen henter ny direktør i Skatteankestyrelsen. Det sker, når Anette Hummelshøj tiltræder stillingen som direktør for forvaltningen.

Det skriver Børne- og Socialministeriet i en pressemeddelelse. 

Anette Hummelshøj fortæller i pressemeddelelsen, at hun glæder sig til at indfri de politiske ambitioner på området, og at hun brænder for at skabe gode løsninger for børn og forældre, som ønsker hjælp i en ofte svær periode af deres liv. 

En forvaltning i udvikling 
Anette Hummelshøj bliver udnævnt i en periode, hvor Statsforvaltningen er i udvikling. Børne- og Socialminister Mai Mercado skriver i pressemeddelelsen, at Statsforvaltningen bliver afløst af et familieretshus, hvor en særlig børneenhed fremover skal sikre, at hensynet til barnet bliver vægtet endnu højere.

Det nye system skal etableres, så borgerne oplever bedre sagsbehandling og mindre konflikter, skriver Mai Mercado. Hun ser frem til, at Hummelshøj skal løfte den opgave.

"Anette Hummelshøj har den helt rigtige kombination af erfaring med det social- og familieretslige område henholdsvis som afdelingschef og kontorchef i Ankestyrelsen og den tidligere Familiestyrelse, ligesom hun har stærke kompetencer, når det kommer til forandringsprocesser i statslige organisationer. Jeg ser frem til at samarbejde med hende," skriver ministeren i pressemeddelelsen. 

Hummelshøj kommer fra en stilling som direktør i Skatteankestyrelsen og har tidligere været chef i både Ankestyrelsen og den tidligere Familiestyrelse. Hun afløser den nuværende direktør, Helle Haxgart.  

Anette Hummelshøj er uddannet jurist fra Københavns Universitet. Hun tiltræder stillingen 15. oktober.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Anette Hummelshøj

Direktør, Familieretshuset, formand, rådgivende udvalg i Familieretshuset
cand.jur. (Københavns Uni. 1991)

0:000:00