Om  
Martin Dahl

Martin Dahl bliver ny direktør i FrederiksbergFonden

Den tidligere konservative generalsekretær, Martin Dahl, skal stå i spidsen for FrederiksbergFonden, der støtter almene og velgørende formål i lokalområdet. Den ansættelse er en del af en ny strategi, der på flere fronter skal styrke fonden.

Line Jenvall

Gennem fem år var Martin Dahl generalsekretær hos Det Konservative Folkeparti, men endnu længere har han boet på Frederiksberg. Den tid løber op i mere end 20 år, og nu bliver han direktør for den lokale fond, FrederiksbergFonden.

Det skriver Frederiksberg Bladet.

Mere end syv millioner kroner blev gennem fonden kanaliseret hen til kulturelle, sociale, ungdomsorienterede og uddannelsesmæssige projekter på Frederiksberg sidste år, og i øjeblikket er bestyrelsen i gang med at formulere en styrket strategi for fonden.

En del af den er en udskiftning på direktørposten, hvor Martin Dahl tager over efter Philip Deleuran, der vil give sin advokatvirksomhed mere opmærksomhed.

"Jeg har i mine mere end 20 år på Frederiksberg altid haft oplevelsen, at borgerne var lidt tættere på hinanden. Man bor ikke på Frederiksberg for ingenting. Det gør man, fordi man vil, og fordi det giver mening. Jeg har sammen med min kone haft børn på Frederiksberg i snart 18 år. Så kommer man virkelig til at sætte pris på det uvurderlige arbejde, som vores frivillige ledere i klubber og foreninger bidrager med," siger den nye direktør til Frederiksberg Bladet.

Han er uddannet cand.oceon. fra Aarhus Universitet og var i en periode formand for Det Konservative Folkeparti i højborgen på Frederiksberg. Tidligere har han siddet på poster som blandt andet økonomi- og administrationschef i Centralkommunernes Administrationsselskab.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Martin Dahl

Direktør, Frederiksbergfonden
cand.oecon. (Aarhus Uni. 1985)

0:000:00