Om  
Martin Henriksen

Martin Henriksen dropper at danne nyt parti

DF-afhopper Martin Henriksen har endegyldigt skrinlagt planer om at starte et nyt part. Den tidligere udlændingeordfører er ”mættet af dansk politik”, lyder det

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Karl Emil Frost

Dansk Folkepartis tidligere udlændingeordfører Martin Henriksen har droppet sine overvejelser om at danne et nyt parti. Det skriver Ritzau ifølge DR.

Martin Henriksen meldte sig ud af Dansk Folkeparti efter at have tabt kampvalget om formandsposten til Morten Messerschmidt.

”Det ærlige svar er, at jeg kan godt mærke, at jeg er mættet af dansk politik, og derfor skal man ikke gå i gang med noget, hvis man kun giver det 80 procent og ikke 100 procent,” siger Henriksen til Ritzau.

Ekstra Bladet kunne tilbage i februar fortælle, at Martin Henriksen havde ansøgt om godkendelse af et nyt partinavn til folketingsvalget.

Også dengang sagde han dog til Ekstra Bladet, at han endnu ikke havde taget endeligt stilling til, om han ville danne et egentligt parti.

Men nu skrinlægger Martin Henriksen altså alle overvejelser om netop det, fastslår han.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Martin Henriksen

Formand, Nye Borgerlige, kommunalbestyrelsesmedlem (NB), Stevns Kommune, spidskandidat til EP-valget 2024 (NB), fhv. MF (DF), sikkerhedsvagt
kursus i kristendom og teologi, vagtkursus, Landtransportskolen, HF (Frederiksberg HF-kursus 2004)

0:000:00