Debat

Messerschmidt: Regeringens robotter slår igen

DEBAT: Regeringen og mediedanmark er gået i selvsving over en robothær i lilleputstørrelsen. Men de egentlige robotter er globalisternes trofaste soldater, der mekanisk gentager deres slidte gloser, skriver Morten Messerschmidt (DF). 

Når otte robot-indlæg bliver til en hel hær, så ryger Lars Løkkes værdighed, skriver Morten Messerschmidt (DF).
Når otte robot-indlæg bliver til en hel hær, så ryger Lars Løkkes værdighed, skriver Morten Messerschmidt (DF).Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
Anders Brønd Christensen
GDPRDeleted
Vis mere
Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning. Alle indlæg hos Altinget skal overholde de presseetiske regler.

Af Morten Messerschmidt (DF)
Medlem af EU-Parlamentet og folketingskandidat

Har FN erstattet Gud?

Er FN-erklæringer at ligne med Moses’ stentavler, hvor sølle 10 bud er erstattet af milliarder af påbud og gode hensigter?

Sådan har det været i en menneskealder. Men ikke længere. Den tid er forbi, hvor alting fra FN bliver modtaget som manna fra himlen, det viser begivenhederne den seneste måned.

Fakta
Deltag i debatten! 
Skriv til [email protected]

Kritikken af FN’s pagt om migration ramte globalisterne - NGO’erne, venstrefløjen og de såkaldte ’pæne borgerlige’ - som en serie overraskende kølleslag, der efterlod dem groggy og måbende: Hvorfor vakte FN-pagten om nye rettigheder til migranter så meget postyr?

Det var jo en ren rutinesag, endnu en forpligtelse for Vestens indbyggere, endnu et afdrag på afbetalingen af den historiske gæld, som vores forfædre indstiftede med deres onde gerninger mod fjerne folkeslag i en fjern tid?

I regeringen og i medieverdenen har de nu fået robotter på hjernen.

Morten Messerschmidt (DF)
Medlem af EU-Parlamentet og folketingskandidat

Men nu kender vi svaret: Robotter.

Robot-snak
Det var robotter, som satte lus i skindpelsen på den ædle plan om at give millioner af migranter en ny og ophøjet status i det humanistiske babelstårn.

Det var robotter, som påstod, at migranter blev ligestillet med flygtninge. Det var robotter, som advarede om, at tilsyneladende uskyldige og velmenende FN-erklæringer ofte ender med at blive politiske redskaber for aktivister og lobby-foreninger - for til sidst at påvirke landenes lovgivning og domstole.

Det var robotter, som påstod, at hvis FN-pagten for migration forpligter de afrikanske lande til at tage imod deres egne udviste statsborgere, så forpligter Pagten vel også Danmark og andre vestlige lande til at garantere migranter den lange liste af rettigheder, som Pagten opremser, uanset om de befinder sig ulovligt i et land.

Læs også

Robotterne hævdede også, at modtagerlandene forpligtede sig til ”at fremme uafhængig og objektiv dækning i medierne, indbefattet internettet, ved at uddanne mediefolk i migration-relaterede spørgsmål og sprogbrug, investere i etiske reportage-standarder samt indstille offentlig økonomisk og materiel støtte til medier, som systematisk fremmer intolerance, fremmedhad, racisme og andre former for diskrimination mod migranter...”

Nå, for søren, det var slet ikke en robot, men citeret fra selve FN-dokumentet!

Journaliststanden gentager parolen 
Jeg stødte selv på nogle robotter, da debatten tog fart.

En af dem skrev en artikel i Berlingske Tidende under overskriften ”Eksperter er ikke i tvivl: Ny migrantpagt får absolut ingen konsekvenser for Danmark”.

Man kunne ligefrem høre den velsmurte journalist-robot med en veloplagt summen sætte sig selv i tjenstvillig bevægelse, programmeret med det simple input ”MIGRATION GOOD – POPULISM BAD”, for dernæst at indhente forudsigelige robot-svar fra en række ”eksperter”, som – Ha! Ha! – gjorde tykt grin med, at nogle skimlede kældermennesker overhovedet kunne tro, at Danmark ville blive ramt af en flodbølge af afrikanere efter 11. december.

For pagten var jo ikke juridisk bindende! Æv, bæv, populister og højrefløjs-robotter!

De løb dog åbne døre ind, for ikke én dansk politiker påstod, at FN-pagten var juridisk bindende; det står nemlig helt klart i FN-pagten, at det er den ikke.

Men det skyldes, at hvis der stod, at den var bindende, så ville det ikke kun være Østrig, Italien, Australien, Ungarn, Polen, Slovakiet, USA osv, osv, som nægtede at skrive under. Nej, så ville FN-pagten nede i Marrrakesh kun blive underskrevet af de lande, som sender migranter til den vestlige verden!

Koks i maskineriet
Alligevel aflirede regeringen, udenrigsministeriet, journalisterne og ”eksperterne” spindoktorernes robot-remse: ”FN-pagten er ikke juridisk forpligtende (blip, klik, bzzz). FN-pagten er ikke juridisk forpligtende (blip, klik, bzzz). FN-pagten er ikke juridisk forpligtende (blip, klik, bzzz).”

Det er faktisk lidt slapt af regeringens egne robotter, at de ikke har opdaget, at højrepopulistiske robotter og ”trolde” forlængst har været ude og sprede misinformation om FN-migrantpagten, endda iklædt snedige akademiske gevandter:

”Ved nærmere eftersyn kan den Globale Pagt for Migration meget vel få en betragtelig normgivende påvirkning i hele feltet af international migrations-lovgivning, til trods for dens ikke-bindende status:”

”Pagten kan ende med at udforme betydelige nye normer, hvad angår international migration, som kan bane vejen for bindende international lov i form af enten sædvane eller traktater.”

”Det er ikke desto mindre muligt, at Pagten kunne blive en politisk ramme, som efterfølgende fremmer multi-laterale legale instrumenter”.

Det knudrede sprog kunne give et fingerpeg om, at her er der tydeligvis en robot på spil, ikke? Og læg mærke til den nærmest mekaniske titel: ”What is a compact? Migrants’ Rights and State Responsibilities Regarding the Design of the UN Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration”.

Her prøver robotten på lusket vis at understrege migranternes rettigheder og staternes pligter! Det skal nok skræmme borgerne over i armene på højrepopulisterne!

Men sandheden er anderledes kedelig. Robotten hedder såmænd Thomas Gammeltoft Hansen, og han har udarbejdet et sagligt dokument for Raoul Wallenberg Stiftelsen i oktober sidste år, hvor han og andre ser på FN-Pagtens mulige konsekvenser.

En lille-bitte robothær
I regeringen og i medieverdenen har de nu fået robotter på hjernen. Men har robotterne overhovedet påvirket debatten? Journalisten Mikkel Andersson kunne i programmet Q&A på Radio 24Syv påvise, at robot-indlæggene var blevet delt otte (8) gange. Er det en robothær?

Alligevel gik regeringens spindoktorer  i robot-mode. De overtalte endda Danmarks statsminister til at gøre sig selv og sit land til grin nede i Marokko, hvor han stod på talerstolen og flæbede over, hvordan han nærmest var blevet stalket af robotter.

Det var ikke værdigt. Og i sit forsøg på at fedte for den globale elite har Lars Løkke Rasmussen tilføjet sig selv et moralsk nederlag, som han og de ’pæne borgerlige’ vil blive husket for. Men har han også skadet Danmark?

Ja.

Og det er ikke et robotsvar. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Lars Løkke Rasmussen

Udenrigsminister, MF (M), politisk leder, Moderaterne, fhv. statsminister
cand.jur. (Københavns Uni. 1992)

Morten Messerschmidt

Partiformand (DF), MF
cand.jur. (Københavns Uni. 2009)

0:000:00