Mette Frederiksen har aldrig oplevet så god stemning til en åbningsdebat: Se klippene

VIDEO: Der var masser af grin til årets åbningsdebat, hvor Mette Frederiksen fik grineflip, og Kristian Thulesen Dahl blev bedt om at sammenligne Socialdemokratiets udlændingepolitik med et dyr. Se klippene her.

Fra start til slut ved årets åbningsdebat var der plads til smil og grin i folketingssalen – faktisk var atmosfæren så løssluppen, at Mette Frederiksen sagde, at hun havde aldrig oplevet så god stemning i folketingssalen tidligere.

Se et sammenklip af et par af de episoder, der kastede grin af sig i salen ovenover, og se det færøske medlem, Sjúrður Skaales, tale i fuld længde herunder. Den tale fik størstedelen af politikerne i salen til at trække på smilebåndet – i særdeleshed statsminister Mette Frederiksen.

Forrige artikel V går med på regeringens klimamål V går med på regeringens klimamål Næste artikel Her er hovedpointerne i statsrevisorernes skarpe kritik af Forsvaret: Her er hovedpointerne i statsrevisorernes skarpe kritik af Forsvaret: "Da jeg nåede til side 27, måtte jeg skrive, det er chokerende"