Om  
Mette Reissmann
Sophie Hæstorp Andersen

Mette Reissmann trækker sig som kandidat til overborgmesterposten

Hun var den første kandidat til den ledige post som overborgmesterkandidat for Socialdemokratiet i København, men nu trækker Mette Reissmann sit kandidatur.

Mette Reissmann var den første, der offentliggjorde sit kandidatur til overborgmesterposten for Socialdemokratiet i København. Siden fulgte Sophie Hæstorp Andersen, og nu trækker Mette Reissmann sig altså fra kampen.

Det skriver Mette Reissmann på Facebook.

Dermed gik knap to uger, fra Mette Reissmann annoncerede sit kandidatur til posten som overborgmester i København, til hun nu trækker sit kandidatur igen.

Det sker efter, at Mette Reissmann har talt med folk i og omkring partiet og fået tænkt tingene igennem, forklarer hun på Facebook.

"Socialdemokratiet i København skal samles igen, hvilket er større end mine ambitioner, og jeg vil ikke stå i vejen for, at det kan ske så hurtigt som muligt med én person i spidsen," skriver Mette Reissmann.

Mette Reissmann forklarer i opslaget, at hun fortsat er opsat på at være kandidat til Borgerrepræsentationen og vil bakke op om at få valgt en ny socialdemokratisk overborgmester.

Sophie Hæstorp Andersen, nuværende regionsrådsformand i Region Hovedstaden, er nu den eneste kandidat til posten som overborgmesterkandidat for Socialdemokratiet i København.

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mette Reissmann

MF (S), erhvervsordfører, Socialdemokratiet, formand, Marstal Navigationsskole, formand, Københavns Idrætsefterskole, bestyrelsesmedlem, Kvindeøkonomien, TV-vært, TV3
cand.merc.jur. (CBS 1989)

Sophie Hæstorp Andersen

Overborgmester (S), Københavns Kommune
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2006)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024