Mikkel Faurholdt ny pressechef for Venstre

29. marts 2011 kl. 16:34
NYT JOB: Venstres folketingsgruppe har i dag ansat Mikkel Faurholdt som pressechef i Venstres Center for Kommunikation og Politik på Christiansborg. Han tiltræder 1. april.
| Flere

Mikkel Faurholdt, der er uddannet journalist, vender tilbage til den post, han bestred fra 2002 til 2005 som Venstres pressechef.

Han overtager posten efter Mikael Børsting, der nu er ansat som statsminister Lars Løkke Rasmussens (V) særlige rådgiver.

”Mikkel Faurholdts opgave bliver at styrke Venstres organisation på Christiansborg. Mikkel skal yde strategisk og kommunikationsmæssig rådgivning. Han repræsenterer en erfaring og en tyngde, som Venstre ser frem til at nyde godt af. Vi har store forventninger til Mikkel, som vi kender godt fra et tidligere ansættelsesforhold,” siger Venstres gruppeformand Kristian Jensen i en pressemeddelelse.

Efter tiden som pressechef i Venstre blev Mikkel Faurholdt særlig rådgiver i Finansministeriet for finansminister Thor Pedersen (V) fra 2005-2007.

Desuden har han erfaring som kommunikationschef i Sjælsø A/S og TvDanmark A/S og kommer fra en nuværende stilling som seniorrådgiver i konsulenthuset Gunbak i København.

MODTAG ET DAGLIGT NYHEDSBREV FRA ALTINGET.DK