Om  
Lars Arne Christensen

Moderaterne finder barselsvikar for undervisningsordfører

Undervisningsordfører og psykiatriordfører Rasmus Lund-Nielsen (M) går på barsel. Lars Arne Christensen (M) overtager hans ordførerskaber og skal blandt andet deltage i de igangværende forhandlinger om folkeskolen.

Rasmus Lund-Nielsen går på barsel og overlader forhandlinger om folkeskolen til sin vikar.
Rasmus Lund-Nielsen går på barsel og overlader forhandlinger om folkeskolen til sin vikar.Foto: Emil Nicolai Helms/Ritzau Scanpix
Lærke Møller Hansen

Moderaternes Rasmus Lund-Nielsen tager en pause fra dansk politik, da han skal på barselsorlov.

Afløseren bliver Lars Arne Christensen, der både overtager Rasmus Lund-Nielsens ordførerskaber, bliver formand for sundhedsudvalget og medlem af udvalget for digitalisering og IT. 

Det fremgår af et indlæg på det sociale medie X. 

"Jeg er folketingsmedlem fra 1. februar for @moderaterne_dk og har skrevet under på at jeg vil overholde grundloven," skriver han og tilføjer:

"Jeg vil gå til opgaven som MF med omhyggelighed, indsigt og ydmyghed."

Fra 1. februar og frem til 8. maj bliver Lars Arne Christensen dermed børneordfører, psykiatriordfører, trivselsordfører og undervisningsordfører. Herudover overtager han også formandsskabet i sundhedsudvalget og bliver medlem af udvalget for digitalisering og IT. 

Han skal blandt andet fortsætte de forhandlinger om folkeskolen, som i øjeblikket finder sted i Børne- og Undervisningsministeriet, fremgår det:

"Jeg overtager Rasmus’ ordførerskaber og skal blandt andet forhandle skolereform. Her vil jeg også arbejde for, at vi får faget teknologiforståelse på skemaet," skriver Lars Arne Christensen.

Lars Arne Christensen er blandt andet investor, debattør og har forskellige bestyrelsesposter. Han har desuden bestredet forskellige konsulentstillinger.

I november 2022 stillede han op til folketingsvalget, men blev ikke valgt ind.


 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Lars Arne Christensen

MF (M), stedfortræder for Rasmus Lund-Nielsen, Account Executive SAP (orlov), Business Angel Danban, bestyrelsesmedlem
Cand.scient. (Københavns Uni. 1993), HD (CBS, 1997), MBA (CBS, 2006)

0:000:00