Om  
Jakob Engel-Schmidt
Stefan Hvenegaard

Moderaternes pressechef bliver særlig rådgiver for kulturministeren

Pressechef i Moderaterne Stefan Hvenegaard følger med Jakob Engel-Schmidt over i kulturministeriet som særlig rådgiver. 

Kulturminister Jakob Engel-Schmidt henter Moderaternes pressechef Stefan Hvenegaard med over i kulturministeriet som sin særlige rådgiver.
Kulturminister Jakob Engel-Schmidt henter Moderaternes pressechef Stefan Hvenegaard med over i kulturministeriet som sin særlige rådgiver.Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Emma Brink

Stefan Hvenegaard, Moderaternes chef for presse, kommunikation og kampagne, er startet som særlig rådgiver for kulturminister Jakob Engel-Schmidt (M).

Det skriver Kulturministeriet i en pressemeddelelse.

"Jeg glæder mig til at arbejde for en slagkraftig minister med kæmpe visioner for kulturen. Er i dag startet som særlig rådgiver for @engelschmidt. Det bliver godt," skriver Stefan Hvenegaard på Twitter.

Han er uddannet cand.public. i analytisk journalistik fra Syddansk Universitet og har flere års erfaring fra Danmarks Radio, hvor han senest har været redaktør på DR2-programmet Deadline. Han startede som pressechef i Moderaterne i december sidste år.

 

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024