Om  
Mogens Jensen
Anna Bisp Asghari
Søren Brandi

Mogens Jensen indtræder i Kulturmødets bestyrelse

Forhenværende minister Mogens Jensen vender blikket mod fødeøen Mors, hvor han bliver medlem af bestyrelsen for Kulturmødet på den nordjyske ø.

Kulturmødet foregår på limfjordsøen Mors. Nu får bestyrelsen fire nye medlemmer, så de er klar til et fysisk comeback efter to år med hybridarrangementer.
Kulturmødet foregår på limfjordsøen Mors. Nu får bestyrelsen fire nye medlemmer, så de er klar til et fysisk comeback efter to år med hybridarrangementer.Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Andreas Esbjørnsen

Sammen med tre andre nye medlemmer fra kultur- og erhvervslivet bliver Mogens Jensen (S) en del af bestyrelsen for Kulturmødet Mors. Det skriver Kulturmonitor.

Kulturmødet Mors har de sidste to år været ramt af corona-situationen og kun afholdt delvist fysiske arrangementer. Derfor bliver de fire nye bestyrelsesmedlemmer en saltvandsindsprøjtning til Kulturmødet, som til august er helt tilbage i fysisk format.

Foruden Mogens Jensen tæller de nye medlemmer Anna Bisp Asghari, direktør for Ungdomsbureauet, Lene Struck-Madsen, leder af Applaus og Søren Brandi, ejer af konsulenthuset Hildebrandt & Brandi.

Kulturmødet, som blev grundlagt i 2012, spiller en særlig rolle for Mogens Jensen:

”Mit hjerter banker for Mors og for kunst og kultur. Så at være med til at præge udviklingen af Kulturmødet Mors med mit politiske netværk i rygsækken kan næsten ikke blive et bedre match,” siger han.

Den nye bestyrelse har ansvar for økonomien og den overordnede ledelse af Kulturmødet. Formand for bestyrelsen er Morsø Kommunes borgmester Hans Ejner Bertelsen (V).

Kulturmødet Mors løber af stablen 25. til 27. august i år.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mogens Jensen

MF (S), næstformand for Socialdemokratiet, fhv. minister for fødevarer, fiskeri og ligestilling og minister for nordisk samarbejde
Fagbevægelsens lederuddannelse (LO-Skolen 1999)

Anna Bisp Asghari

Direktør, Ungdomsbureauet, medlem, Akademiet for Social Innovation, bestyrelsesmedlem, TV 2 Lorry
kandidat, sociologi (Københavns Uni.)

Søren Brandi

Direktør, stifter og partner i Hildebrandt & Brandi, formand for arkitektfirmaet 3XN/GXN og Børnenes Hovedstad, Billund
Handelshøjskolen, Aarhus

0:000:00