Morten Østergaard: S og V har givet op

Morten Østergaard (R) kritiserer Socialdemokratiet og Venstre for at have "givet op" ved at lade Kristian Thulesen Dahl indtage rollen som Danmarks mest magtfulde politiker.

Altinget fangede Morten Østergaard (R) i lufthavnen, inden han steg på flyveren mod Bornholm og Folkemødet 2018. Her udtalte den radikale leder sig om den aktuelle politiske situation, hvor hans parti virker marginaliseret efter bruddet med S.

“Danskerne opfatter Kristian Thulesen Dahl som Danmarks mest magtfulde mand. Min position i dansk politik er at udfordre det”, sagde Morten Østergaard.

Morten Østergaard mener, Socialdemokratiet og Venstre har “givet op” ved at lade Kristian Thulesen Dahl indtage rollen som Folketingets mest magtfulde mand.

Lørdag morgen på Folkemødet byder på et arrangement, hvor Kristian Thulesen Dahl (DF) og Mette Frederiksen (S) i fællesskab inviterer på morgenrundstykker. Det er dog et arrangement, som den radikale leder har valgt at takke pænt nej tak til.

"Når jeg mødes med Kristian Thulesen Dahl, så er der formentligt mere end rundstykker på spil," sagde Morten Østergaard.

Altinget sendte torsdag live fra Københavns Lufthavn CPH på den store rejsedag for Folkemødet.  

Forrige artikel Digital uddannelse: ”Vi er i gang med et socialt eksperiment” Digital uddannelse: ”Vi er i gang med et socialt eksperiment” Næste artikel Video: Anders Fogh er på Folkemødet som forretningsmand Video: Anders Fogh er på Folkemødet som forretningsmand