Om  
Michael Bjørn Nellemann

Museumsdirektør skal være hofchef ved Kongehuset

Ved siden af sin stilling som museumsdirektør på Nivaagaards Malerisamling, skal Michael Bjørn Nellemann fungere som hofchef for Hans Kongelige Højhed Prinsgemalen. 

Sara Ridder

Museumsdirektør på Nivaagaards Malerisamling, Michael Bjørn Nellemann, tiltræder en deltidsstilling som hofchef for Hans Kongelige Højhed Prinsgemalen fra 1. maj. 

"Med tanke på Prinsgemalens store interesse for kunst og museer ser jeg frem til at tage del i Prinsgemalens mange gøremål inden for kulturlivet. Jeg glæder mig til at tiltræde og takker både min bestyrelse og mine kolleger på museet for entydigt at bakke op om dette interessante hverv," siger Michael Bjørn Nellemann i en pressemeddelelse fra Nivaagaards Malerisamling.

Michael Bjørn Nellemann er uddannet inden for sprog, økonomi og kunsthistorie og har siden 2011 været museumsdirektør på Nivaagaards Malerisamling, hvor han også fortsætter sin stilling. Han har tidligere arbejdet i kultur- og presserådet på den danske ambassade i Paris og ledet Danmarkshusets aktiviteter i Paris. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Michael Bjørn Nellemann

Ejer, Thiemers Magasin, formand, Rungstedlundfonden - Karen Blixen Museet, formand, Højhuset Herning, formand, Klassiske dage, Holstebro
civiløkonom/SPRØK (CBS 1993), BA i kunsthistorie (Københavns Uni. 1997)

0:000:00