Om  
Natasha Al-Hariri

Natasha Al-Hariri bliver projektchef hos Trygfonden

Den nu snart tidligere direktør for Dansk Flygtningehjælp Ungdom, Natasha Al-Hariri, bliver 1. maj projektchef i Trygfonden.

Foto: Privato Foto/LinkedIn
Carl Andersen

Natasha Al-Hariri starter 1. maj som projektchef hos Trygfonden med fokus på mobilisering, civilsamfund, demokrati og debat.

Det oplyser hun selv i et opslag på LinkedIn.

Det sker efter, at hun for få dage siden fortalte, at hun ville stoppe som direktør i Dansk Flygtningehjælp Ungdom til april. 

Natasha Al-Hariri udtrykker begejstring for sin nye stilling, og skriver på LinkedIn.

"Jeg glæder mig meget til at zoome ud og bruge de kompetencer, som jeg har opbygget gennem mit engagement bredere, og bidrage til at udleve TrygFondens nye strategi."

Til stillingen trækker Natasha Al-Hariri altså på erfaringerne fra stillingen som direktør for Dansk Flygtningehjælp Ungdom igennem næsten fire år, ligesom hun trækker på en erfaringer som bestyrelsesmedlem i forskellige foreninger, blandt andet som medlem bestyrelsen i Refugee Welcome samt etisk udvalg i DBU. 

Natasha Al-Hariri har igennem en lang årrække gjort sig bemærket som en stærk stemme i flygtninge- og minoritetsdebatten, blandt andet som kommentator her på Altinget. 

Natasha Al-Hariri er uddannet jurist fra Københavns Universitet i år 2016. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Natasha Al-Hariri

Projektchef, TrygFonden, medlem af DBU's Governance og Udviklingskomité og næstforperson i DBU's Etisk Udvalg, Børnebasketfonden med flere
cand.jur. (Københavns Uni. 2016)

0:000:00