Om  
Kasper Sand Kjær
Jakob Kaastrup Sørensen

Netop afgået folketingsmedlem starter rådgivningsvirksomhed

Kasper Sand Kjær, der indtil i sidste uge var udlændingeordfører for Socialdemokratiet, starter ny rådgivningsvirksomhed med tidligere DSU-kompagnon.

Kasper Sand Kjær har været uddannelses-, forsknings-, kultur-, medie- og senest udlændingeordfører for Socialdemokratiet.
Kasper Sand Kjær har været uddannelses-, forsknings-, kultur-, medie- og senest udlændingeordfører for Socialdemokratiet.Foto: Mathias Eis/Ritzau Scanpix
Emilie Tilma

"Jeg har lyst til at prøve et liv udenfor politik". 

Sådan lød det i et opslag på Kasper Sand Kjærs Facebook-profil i sidste uge, hvor han meddelte, at han forlod Folketinget og posten som udlændingeordfører for Socialdemokratiet. 

Nu skal Sand Kjær ikke længere formulere politik men i stedet rådgive om den. Det skriver han i et opslag på LinkedIn, hvor han offentliggør, at han lancerer en rådgivningsvirksomhed, der skal rådgive virksomheder indenfor organisationsudvikling, projektledelse, forandringsprocesser, events og politik.

"Sammen med min dygtige partner Jakob Sørensen er jeg både stolt af og spændt på at præsentere vores nye virksomhed POL," skriver Kasper Sand Kjær i opslaget og påpeger ordspillet i virksomhedens navn, der står for: "Politik, Organisation og Ledelse".

Læs også

Sand Kjær og hans partner Jakob Sørensen er heller ikke fremmede fra hinanden. Makkerparret har samarbejdet siden starten af ti'erne, hvor de begge var aktive i DSU og senere i DUF, hvor Sand Kjær var formand, og Sørensen arbejdede i sekretariatet. 

Kasper Sand Kjær har en bachelor i uddannelsesvidenskab fra Aarhus Universitet. Han var medlem af Folketinget for Socialdemokratiet fra juni 2019 til november 2023, hvor han har haft poster som uddannelses-, forsknings-, kultur-, medie- og senest udlændingeordfører.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Kasper Sand Kjær

Selvstændig rådgiver, fhv. MF (S), formand, Dansk Institut for Partier og Demokrati (DIPD)
bachelor i uddannelsesvidenskab (DPU, Aarhus Uni.)

Jakob Kaastrup Sørensen

Selvstændig ledelsesrådgiver
Diplom, ledelse (DTU, 2020)

0:000:00