Om  
Fie Hækkerup
Nick Hækkerup

Fie Hækkerup er ny folketingskandidat for Socialdemokratiet

Fie Hækkerup, datter af justitsminister Nick Hækkerup, er opstillet som ny folketingskandidat for Socialdemokratiet i Lyngby.

Simon Engell Kjøller

Hækkerup-familien har igen leveret en kandidat til Folketinget, efter Fie Hækkerup tirsdag aften blev opstillet som folketingskandidat for Socialdemokraterne i Lyngbykredsen.

Det skriver Netavisen Pio.

Valget af 26-årige Fie Hækkerup, datter af justitsminister Nick Hækkerup (S), skete efter indstilling fra en enig kredsbestyrelse ved en ekstraordinær generalforsamling tirsdag.

"Jeg er virkelig stolt og ydmyg over at være blevet valgt som Socialdemokratiet i Lyngby-Taarbæks kandidat til Folketinget! Jeg glæder mig til at kæmpe for at repræsentere borgerne herfra i Folketinget," siger Fie Hækkerup i en pressemeddelelse fra Socialdemokratiet i Lyngby-Taarbæk.

Fie Hækkerup er uddannet cand.mag. i dansk og arbejder til dagligt som public affairs-konsulent hos Rud Pedersen. Hun har tidligere været landsformand for den socialdemokratiske studenterorganisation Frit Forum.

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Fie Hækkerup

MF (S)
cand.mag. i dansk (Københavns Uni.)

Nick Hækkerup

Direktør, Bryggeriforeningen
cand.jur. (Københavns Uni. 1994), ph.d. i EU og folkeret (Københavns Uni. 1998)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024