Om  
Nikolai Thyssen

Nikolai Thyssen bliver digital nyhedsredaktør hos DR

Nikolai Thyssen er blevet ansat som nyhedsredaktør for dr.dk. Han overtager posten fra Marie Bering, der i stedet er blevet chef for dr.dk.

Katrine Falk Lønstrup

DR Medier har fået ny digital nyhedsredaktør. Nikolai Thyssen, der er tidligere redaktions- og udviklingschef på Dagbladet Information og stifter og administrerende direktør på nyhedsmagasinet Føljeton. Nikolai Thyssen skal således fremover være redaktør for nyhederne på dr.dk.

Det skriver DR Medier i en pressemeddelelse.

Nikolai Thyssen overtager posten som nyhedsredaktør fra Marie Bering, der i stedet er blevet ansat som chef for dr.dk. Som ny digital nyhedsredaktør glæder Nikolai Thyssen sig til nu at være med til at præge udviklingen af dr.dk.

"Vi lever i en tid, som mange oplever som forvirrende. Vores fælles offentlighed er under forandring – debatten er polariseret, og nyhedsstrømmen er fuld af misinformation. Sociale medier spejler os selv og vores egne interesser. Derfor er der er brug for et dr.dk, som favner både de fælles fortællinger og de personlige interesser. Dét er essensen i public service i en ny, digital offentlighed,” siger han i pressemeddelelsen. 

42-årige Nikolai Thyssen er uddannet cand.mag. i Litteraturvidenskab fra Københavns Universitet.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Nikolai Thyssen

Ansvarshavende chefredaktør og administrerende direktør, Radio4
Journalist

0:000:00