Om  
Christine Buhl Andersen
Per Egebæk Have

Ny Carlsbergfondet-forkvinde indtræder i Fondenes Videnscenters bestyrelse

Christine Buhl Andersen, forkvinde i Ny Carlsbergfondet, bliver bestyrelsesmedlem hos Fondenes Videnscenter. Hun overtager pladsen fra Per Egebæk Have, bestyrelsesformand for Bitten og Mads Clausens Fond.

Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix
Simon Engell Kjøller

Fondenes Videnscenter kan nu føje forkvinde i Ny Carlsbergfondet Christine Buhl Andersen til rækken af bestyrelsesmedlemmer.

Det skriver videnscenteret på Linkedin.

"Siden etableringen har Fondenes Videnscenter bevist sin relevans og betydning for fondsdanmark, og jeg glæder mig til at bidrage til den udvikling, der også i årene fremover skal belyse relevante emner, data og indsigter til gavn for fondenes arbejde," udtaler Christine Buhl Andersen.

Christine Buhl Andersen blev valgt som ny suppleant på den ordinære generalforsamling i Fondenes Videnscenter 29. marts 2022.

Hun indtræder nu i bestyrelsen i stedet for Per Egebæk Have, der i forbindelse med sin tiltrædelse som bestyrelsesformand for Bitten og Mads Clausens Fond, har valgt at trække sig fra Fondenes Videnscenters bestyrelse.

Administrerende direktør for Realdania Jesper Nygård er formand for Fondenes Videnscenter. Administrerende direktør for Nordea-fonden Henrik Lehmann Andersen er næstformand.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Christine Buhl Andersen

Forperson, Ny Carlsbergfondet, bestyrelsesmedlem, Fondenes Videnscenter
cand.mag. i dansk og kunsthistorie (RUC 1995), master i museologi (Aarhus Uni. 2007), museumslederuddannelse (The Getty Leadership Institute 2014)

Per Egebæk Have

Besryrelsesformand, Bitten og Mads Clausens Fond
m.sc. finance (CBS 1986)

0:000:00