Om  
Tania Dethlefsen

Ny direktør i spidsen for Danske Hospitalsklovne

Som ny direktør for Danske Hospitalsklovne skal Tania Dethlefsen være med til at styrke børns livsglæde, så de står stærkere, når de går igennem et sygdomsforløb på hospitaler og behandlingssteder.

Frederikke Hult Duvier

Det oplyser Danske Hospitalsklovne i en pressemeddelelse.

Tania Dethlefsen kommer fra en stilling som forstander for Gerlev Idræthøjskole og Center for Leg og Bevægelse. Hun har desuden mange års erfaring fra sin tid som international chef og vicegeneralsekretær for Sex og Samfund og som programleder i UNICEF Bolivia.

"Jeg er utroligt stolt over at skulle være en del af det stærke hold, der har udviklet organisationen i de senere år. Og jeg glæder mig meget til at stå i spidsen for en udvikling, der sikrer, at endnu flere sårbare mennesker får glæde af den særlige artistiske faglighed, som hospitalsklovnene mestrer,” fortæller Dethlefsen.

Bestyrelsesformand i Danske Hospitalsklovne, Benjamin Lundström, er glad for, at Dethlefsen og Danske Hospitalsklovne har fundet hinanden.

"Vi har søgt en robust og visionær leder, som vil kunne gå forrest i at videreudvikle vores velgørende organisation med respekt for, at vi er en både kreativ og forretningsorienteret forening. Og det har vi fået med Tania, som både er en erfaren og empatisk leder og samtidig brænder for at skabe bred opbakning til hospitalsklovnenes arbejde," fortæller Benjamin Lundström.

Dethlefsen har en kandidatgrad i psykologi og kommunikation.

Hun starter som direktør 1. februar hos Danske Hospitalsklovne.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Tania Dethlefsen

Direktør, Danske Hospitalsklovne
kandidat i psykologi og kommunikation (RUC)

0:000:00