Om  
Nynne Bjerre Christensen

Nynne Bjerre Christensen stopper på Deadline

I 12 år har hun været en del af holdet, men fra midten af juli har Nynne Bjerre Christensen valgt at stoppe på Deadline.

Nynne Bjerre Christensen har efter 12 år som vært på DR2-programmet Deadline valgt at stoppe. Det skriver hun i et opslag på Facebook.

"Jeg har været vært på Deadline i 12 ud af udsendelsens 19 år og må have lavet tæt på 1000 udsendelser. Ikke en eneste aften er jeg gået hjem uden at være blevet klogere. Jeg har været vært for de mest fantastiske mennesker, der har gæstet udsendelsen med ildhu og engagement. Og forhåbentlig er noget af det gået videre til seerne.
Men jeg synes, det bliver sværere og sværere at drive udsendelsen frem til de højder, den skal have. Jeg er ganske enkelt kommet til vejs ende," skriver Nynne Bjerre Christensen på Facebook. 

Den snart tidligere Deadline-vært begrunder desuden sin opsigelse med et ønske om mere tid til familien – især sine tre børn.

"Og hvis jeg har lavet 1000 udsendelser, så har jeg også spist aftensmad i kantinen 1000 gange. Der er så mange aftener, hvor jeg ikke har puttet dem. Og nu må det være nok," forsætter hun i opslaget.

Fremover vil Nynne Bjerre Christensen arbejde som freelancer, lave konferencer, projekter og skrive en bog, men uden ønske om at få et fast arbejde lige med det samme. Hun stopper som vært i midten af juli. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Nynne Bjerre Christensen

Selvstændig journalist, bestyrelsesmedlem, Plastic Change, fhv. vært, Deadline
master i europæiske studier (King's College, 2003), journalist (DMJX, 1999)

0:000:00