Om  
Anders Jørning

Økonomidirektør i Alrow Media Anders Jørning fylder 50 år

Torsdag 4. april 2024 fylder den nye økonomidirektør i Alrow Media, cand.polit. Anders Jørning, København S, 50 år. Han beskrives som på samme tid venlig, grundig, ordentlig og energisk. 

Den nye økonomidirektør i Alrow Media Anders Jørning, der fylder 50 år, nyder allerede tillid og respekt i hele mediehuset.
Den nye økonomidirektør i Alrow Media Anders Jørning, der fylder 50 år, nyder allerede tillid og respekt i hele mediehuset.Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Rasmus Nielsen

Økonomidirektør, cand.polit. Anders Jørning, København S, fylder 50 år torsdag 4. april 2024. Han blev 1. februar i år hentet til Alrow Media, som udgiver netavisen Altinget i de tre skandinaviske lande samt ugebrevet Mandag Morgen med tænketank.

De sidste 17 år har Anders Jørning ledet økonomiafdelinger. Han kom til Altingets moderselskab efter seks år som CFO i Wonderful Copenhagen, der er en erhvervsdrivende fond med fokus på at fremme turisme i hovedstadsregionen.
Forinden var han i fem år økonomichef i Vækstfonden, som var en statsejet fond til fremme af vækst i Danmark.

Tidligere var Anders Jørning økonomichef i YouSee med ansvar for regnskab og rapportering. Han startede i TDC-koncernen tilbage i 2000 – det år han blev færdig som økonom fra Københavns Universitet.

Han er gift med specialkonsulent i Min A-Kasse Rikke Fog Jacobsen, og parret har to store teenagedøtre. I fritiden spiller fødselaren fodbold, løber og bruger tid med familie og venner.

Anders Jørning opleves som på samme tid venlig, grundig, ordentlig og energisk. Han drives i høj grad af selvmotivering, men holder både af at arbejde selvstændigt og i team.

Vi på Altinget og Mandag Morgen er glade for, at vi kunne tiltrække Anders Jørning til vores leder-gruppe. Anders har sat sig solidt i sin direktørstol på tredje sal og nyder allerede tillid og respekt i hele huset i Ny Kongensgade i København.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Anders Jørning

Økonomidirektør, Alrow Media (Altinget i Skandinavien og Mandag Morgen)
cand.polit. (Københavns Uni. 2000)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024