Om  
Stig Henneberg

Økonomiministeriet udnævner ny departementschef

Regeringen har besluttet at udnævne Stig Henneberg som ny departementschef i Økonomiministeriet.

Troels Lund Poulsen vendte tirsdag tilbage til Økonomiministeriet. Her får han fra 1. september selskab af Stig Henneberg som ny departementschef.
Troels Lund Poulsen vendte tirsdag tilbage til Økonomiministeriet. Her får han fra 1. september selskab af Stig Henneberg som ny departementschef.Foto: Finansministeriet/Stig Stasig
Kasper Valentin Poulsen

Stig Henneberg er fra september ny departementschef i Økonomiministeriet.

Det oplyser ministeriet i en pressemeddelelse.

Udnævnelsen falder sammen med Troels Lund Poulsens tilbagevenden som økonomiminister, der udtaler følgende om sin nye højre hånd:

"Jeg er glad for, at Stig Henneberg bliver ny departementschef i Økonomiministeriet, og jeg glæder mig til at samarbejde med ham – både om de store sager, men også om den fortsatte udvikling af Økonomiministeriet som reformmotor i regeringen," lyder det fra ministeren, der fortsætter:

"Stig Henneberg har stor erfaring fra de centrale politiske maskinrum, omfattende indsigt i den økonomiske dagsorden og solid erfaring som leder. Jeg er sikker på, at Stig Henneberg er den helt rette til opgaven som departementschef i Økonomiministeriet."

Hovedpersonen selv ser frem til at have sin gang i Økonomiministeriet:

"Jeg ser frem til at samarbejdet med økonomiminister Troels Lund Poulsen og de mange dygtige og dedikerede medarbejdere i Økonomiministeriet. Vi er dybt engagerede i en række af regeringens helt centrale dagsordener, og jeg glæder mig til udvikle og kvalificere løsninger på de udfordringer, som samfundet står overfor."

Stig Henneberg kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Frederiksberg Kommune, hvor han har været siden 2020. Derudover har Stig Henneberg blandt andet været partner i Struensee og Co. og afdelingschef i Finansministeriet.

Han tiltræder i stillingen som departementschef 1. september 2023.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Stig Henneberg

Departementschef, Økonomiministeriet
cand.scient.pol. (Aarhus Uni.)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024