Om  
Ole Hyltoft

Ole Hyltoft forlader DR's bestyrelse

Ole Hyltoft forlader efter otte år den plads i bestyrelsen for DR, som Dansk Folkeparti udpegede ham til i 2007. Han stopper ifølge Dansk Folkepartis medieordfører på grund af sygdom.

Camilla Kamstrup

Efter otte år i bestyrelsen for DR forlader Ole Hyltoft nu sin post. Han har ifølge Dansk Folkepartis medieordfører Morten Marinus valgt at træde tilbage på grund af sygdom.

Det skriver Media Watch.

Dansk Folkeparti udpegede Ole Hyltoft som medlem af DR's bestyrelse i 2007, og han blev efterfølgende valgt som næstformand i 2009. En post, som han mistede til Trine Gregorius i 2014.

DR's bestyrelsesformand Michael Christiansen udviser ifølge Media Watch stor respekt for Ole Hyltofts arbejde i bestyrelsen og kender ham som et engageret menneske og en ivrig samfundsdebattør:

"Han har således også været ophavsmand til mange gode og væsentlige diskussioner i bestyrelsen. Han er oprigtigt optaget af DR og den rolle, som DR spiller i det danske samfund. Og sidst men ikke mindst kender jeg ham som et både behageligt og vidende menneske," siger Michael Christensen.

Ole Hyltoft er forfatter og uddannet cand.mag i engelsk og dansk fra Københavns Universitet.

Istedet tiltræder Karine Winkel Holm i bestyrelsen. En plads, som hun stiftede bekendtskab med i perioden 2007-2014, hvor hun til sidst måtte udtræde, på grund af at daværende kulturminister Marianne Jelved (R) udnævnte to nye bestyrelsesmedlemmer.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Ole Hyltoft

Forfatter
cand.mag. i dansk og engelsk (Københavns Uni. 1961)

0:000:00