Om Altinget Erhverv

Altinget Erhverv leverer nyheder, baggrund og debat om erhvervspolitikken på Christiansborg og i EU. Vi fokuserer på rammevilkår og de politiske processer, som udspringer heraf. 

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Uvildigt politisk nichemedie om den politik, der er vigtigst for erhvervslivet.

Altinget Erhverv følger udviklingen i dansk erhvervspolitik tæt og leverer nyheder og analyser om det vigtigste. Vi prioriterer interview med ledere og beslutningstagere i toppen af virksomheder, samfundsinstitutioner og dansk politik – interview om de store linjer i erhvervspolitikken, om ledelse og samspillet mellem erhvervsliv og politik.

Med kritisk og nysgerrig journalistik bærer vi virksomhedernes problemstillinger ind til Christiansborg. Og vi holder øje med, hvordan politiske beslutninger påvirker erhvervslivet.

Altinget Erhverv dækker konkret områder som afbureaukratisering, internationale skatte- og handelsaftaler, lovændringer og danske selskabers konkurrenceevne. Og vi følger, hvordan erhvervslivet håndterer de stigende krav om bæredygtighed på mange parametre.

Vi følger den politiske proces fra udspil til høringsfase og forlig og holder særligt øje med Folketingets Erhvervsudvalg.

Hos os får du adgang til debat mellem de vigtigste aktører på området og overblik over de nyeste svar fra relevante ministre. Og vi holder dig opdateret med relevant kalenderstof og navnenyheder om jobskift og udnævnelser.

Altinget Erhverv henvender sig til landets virksomheder - store som små - styrelser, erhvervsorganisationer og alle, der beskæftiger sig med erhvervslivets rammevilkår og konkurrenceevne.

Prøv Altinget Erhverv her. Vi håber, du vil læse med og deltage i debatten.

Udgivelser
Altinget Erhverv udkommer som nyhedsbrev tre gange om ugen med nyheder, debat, baggrund og analyser.

Kontakt
Hvis du har ideer eller input til interessante historier, debatindlæg eller kalenderbegivenheder, er du velkommen til at kontakte redaktionen:

Vikarierende erhvervsredaktør Marie Møller Munksgaard [email protected]

Hvis du vil sende et debatindlæg, kan du skrive til [email protected]

Du kan sende navnenyheder og kalenderstof til [email protected]

Har du spørgsmål til dit abonnement, så skriv til [email protected]

 

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget Erhverv, så kontakt Altinget Annoncer på [email protected]  

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Christoffer Lund-Hansen

Erhvervsredaktør, Altinget
journalist

0:000:00