Om Altinget Etik og Tro

Altinget Etik og Tro dækker politik i og omkring kirken, samfundets øvrige trossamfund og perspektiverer de store etiske spørgsmål gennem nyheder, analyser, baggrund og debat.

Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget

Uvildigt politisk nichemedie om kirkepolitik, trossamfund og de store, etiske spørgsmål.

Altinget Etik og Tro dækker aktuelle politiske emner inden for tro og giver de dybe perspektiver på svære etiske spørgsmål.

Gennem nyheder, analyser og baggrund følger vi de politiske spørgsmål, der diskuteres i folkekirken og andre trossamfund. Mediet følger også arbejdet i Etisk Råd og løfter diskussionerne ind i den politiske arena.

Vi går neutralt, sagligt og nysgerrigt til historierne og skriver også om de svære spørgsmål.

Konkret dækker vi alt fra diskussioner om abortgrænse, aktiv dødshjælp og organdonation til folkekirkens udfordringer med arbejdsmiljø, præstemangel og grøn omstilling.

Med abonnement på Altinget Etik og Tro kan du læse det hele på vores site eller få det leveret som nyhedsbrev i din indbakke.

Du får også adgang til kommentarer fra et mangfoldigt og kompetent hold faste skribenter og levende debat mellem vigtige aktører på området.

Vi giver det bedste overblik over lovforslag, beslutningsforslag, ministerspørgsmål og meget andet fra Folketingets arbejde med tro- og kirkepolitik samt de områder, hvor etiske dilemmaer spiller ind. Her holder vi også læseren opdateret om navnenyheder, konferencer, mærkedage og relevante møder i Folketinget.

Altinget Etik og Tro henvender sig til myndigheder, menighedsråd og personer, som arbejder med udviklingen og rammerne for kirken og andre trosretninger, og alle, der beskæftiger sig med samfundets etiske dilemmaer.

Udgivelser
Altinget Etik og Tro udkommer mandag, onsdag og fredag. Du kan prøve det her

Kontakt
Hvis du har ideer eller input til interessante historier, er du velkommen til at kontakte redaktionen:

Karl Emil Frost [email protected]

Hvis du vil sende et debatindlæg, kan du skrive til [email protected]

Du kan sende navnenyheder og kalenderstof til [email protected]

Har du spørgsmål til abonnement, så skriv til [email protected]

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget Etik og Tro, så kontakt Altinget Annoncer på 3177 8046 eller [email protected].

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00