Om Altinget Transport

Altinget Transport leverer nyheder, debat og baggrund om dansk trafik- og transportpolitik.

Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

Altinget Transport henvender sig til politiske aktører og andre, der har en særlig interesse i transportpolitik, og som i sit daglige virke har brug for at være velinformeret om politiske beslutninger og problemstillinger på området.

Derfor er journalistikken saglig, kritisk og søger at give læserne perspektiv på politiske beslutninger. Desuden leveres der dokumentation til læserne, når partierne eller regeringen kommer med nye udspil eller lander aftaler.

Fokus
Den journalistiske dækning af transportpolitik tager sit udgangspunkt i beslutninger og diskussioner i Folketinget med konsekvens for den danske transportsektor i bred forstand. Portalens interesseområde spænder således fra beslutninger om infrastrukturprojekter på både vej og bane, den grønne omstilling af transportsektoren, transportbranchens konkurrenceforhold og debatter om trængselsproblemer og sikkerheds- og miljøspørgsmål.

Derudover er transportområdet i vist omfang underlagt EU-regulering, hvorfor EU-processen også følges tæt.

Debat
Ud over den klassiske journalistiske dækning af dansk transportpolitik er Altinget Transport også et rum for debat. Hvor læserne kan komme til orde og bidrage til at højne kvaliteten af den politiske diskussion på området. Derfor kører der også et fast debatpanel på portalen, som indimellem suppleres af særlige debatstafetter om specifikke politiske emner.

Du kan sende debatindlæg til [email protected] 

Udgivelser
Altinget Transport udkommer hver mandag med overblik over den kommende uge, mens der hver onsdag og torsdag udsendes nyhedsbreve med en blanding af aktuelle analyser, nyheder, baggrundsartikler, interviews og debatindlæg.

Kontakt
Hvis du har ideer eller input til interessante historier, er du velkommen til at kontakte redaktionen:

Har du spørgsmål til abonnement, så skriv til [email protected]

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget Transport, så kontakt Altinget Annoncer på 3177 8046 eller [email protected] 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Daniel Bue Lauritzen

Redaktør, Altinget By & Bolig og Altinget Transport

0:000:00