Om  
Peder Meisner
Jens Maibom Pedersen

Organisation for socialt udsatte får ny generalsekretær

KFUM's Sociale Arbejde har ansat ny generalsekretær. Det bliver Peder Meisner, der skal afløse Morten Skov Mogensen i stillingen.

Marie Møller Munksgaard

Peder Meisner bliver den nye generalsekretær hos KFUM's Sociale Arbejde.

Det skriver organisationen i en pressemeddelelse.

Hermed vil Peder Meisner overtage rollen som generalsekretær fra Morten Skov Mogensen.

"Jeg glæder mig til at være med til at udvikle indsatserne for mennesker i udsatte livssituationer og lave social innovation – både i forhold til de eksisterende institutioner og med nye sociale indsatser," udtaler Peder Meisner i pressemeddelelsen.

Peder Meisner kommer fra en stilling som ledende distriktschef hos DR. Her har han været ansvarlig for den regionale nyhedsproduktion til både regionale og nationale nyhedsplatforme. 

"Peder har stor ledererfaring, og han er både en dygtig kommunikatør og værdibærer. Peder er desuden strategisk tænkende og god til at samarbejde," udtaler formanden for KFUM's Sociale Arbejde, Jens Maibom Pedersen.

KFUM's Sociale Arbejde hjælper udsatte børn, unge og voksne. Dette kan blandt andre være mennesker i misbrug, psykisk sårbare eller hjemløse. I dag er organisationen en af de største diakonale organisationer i Danmark.

Peder Meisner tiltræder som generalsekretær hos KFUM's Sociale Arbejde 1. maj.

E-mail Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Peder Meisner

Generalsekretær, KFUMs Sociale Arbejde
Journalist (DMJX 1995), Master i Redaktionel Ledelse (Syddansk Uni. 2008)

Jens Maibom Pedersen

Formand, Dansk Diakoniråd, formand, Silkeborg Højskole, formand, Jysk Børneforsorg/Fredehjem, næstformand, Danske Diakonhjem, forstander, Diakonhøjskolen
cand.theol. (Aarhus Uni.)