Om  
Per Ørum Jørgensen

Per Ørum melder sig igen klar som konservativ

Det tidligere folketingsmedlem Per Ørum (K) har efter flere års pause igen meldt sig klar til den politiske arena ved at melde sig ind i sit gamle parti. 

Camilla Kamstrup

Per Ørum er tidligere folketingsmedlem for både det Konservative Folkeparti og for Kristendemokraterne. Han har nu efter flere års pause valgt at genindmelde sig i de Konservative, som han forlod i 2010.

Det skriver TV Midtvest

Ved indmeldingen melder han sig dermed klar til at støtte nuværende partiformand Søren Pape Poulsen (K), som overtog posten som politisk leder for de Konservative i 2014.

Per Ørum udtrykker stor begejstring for Søren Pape Poulsens indsats som partileder og uddyber:

"Han har lagt en linje, som jeg kan stå inde for, og som jeg gerne vil bakke op omkring," siger Per Ørum ifølge TV Midtvest.

Per Ørum forlod ellers partiet i 2010 efter uenighed med den daværende ledelse og meldte sig kort efter ind i Kristendemokraterne, hvor han påtog sig posten som formand. 

Han blev valgt ind i Folketinget for de Konservative i 2005 og er nu igen klar til at give sin støtte til partiet:

"Jeg følte, at jeg ligesom gerne ville tilbage til mit parti, hvor jeg jo har været i langt de fleste politisk aktive år, og jeg føler også, jeg har fået en god ro ved at være tilbage igen," siger Per Ørum ifølge TV Midtvest.

Han stiller i denne omgang ikke op politisk, men er blot menigt medlem af partiet. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Per Ørum Jørgensen

Byrådsmedlem (løsgænger), Herning Kommune, stifter og seniorrådgiver, Ørum Advice, forperson, Mental Talk, fhv. MF (K og KD)
HH (Herning Handelsskole 1988)









0:000:00