Om  
Peter Normann
Rasmus Nielsen

Peter Normann ny i bestyrelsen for Alrow Media

Bestyrelsen for Alrow Media, der blandt andet udgiver Altinget i Skandinavien, udvides med finansdirektør i Gyldendal Peter Normann (56), der møder med særlig ekspertise inden for medier, it/teknologi og digital forretningsudvikling.

"Altinget er en super spændende virksomhed, som jeg har fulgt i mange år," siger det nye bestyrelsesmedlem, 56-årige Peter Normann, der til daglig er finansdirektør i Gyldendal.
"Altinget er en super spændende virksomhed, som jeg har fulgt i mange år," siger det nye bestyrelsesmedlem, 56-årige Peter Normann, der til daglig er finansdirektør i Gyldendal.Foto: TV 2
Redaktionen

Den 56-årige finansdirektør i forlaget Gyldendal Peter Normann er 1. januar 2024 indtrådt i bestyrelsen for Alrow Media, København, der udgiver den politiske netavis Altinget i de skandinaviske lande samt ugebrevet Mandag Morgen med tænketank i Danmark.

Peter Normann var 2008-2019 finansdirektør i TV 2 og i 2020-21 seniorrådgiver for JP/Politikens Hus. Han var tidligere management konsulent i McKinsey, investment banker i SEB og revisor hos KPMG.

Det nye, femte bestyrelsesmedlem møder med særlig ekspertise inden for medier, it/teknologi og digital forretningsudvikling. Han har omfattede bestyrelseserfaring med 4 nuværende bestyrelsesposter og 14 tidligere.

”Peter Normann fuldender perfekt kompetencerne i vores bestyrelse. Han møder med fremtrædende finanserfaring fra tv- og forlagsbranchen, der er med os nært beslægtede brancher.  Dertil har han stor, opdateret indsigt i det nordiske og nordeuropæiske mediemarked,” siger bestyrelsesformand og ejer Rasmus Nielsen.

Vækst i Norden
Om sin nye tillidspost siger Peter Normann:

”Altinget er en super spændende virksomhed, som jeg har fulgt i mange år. Konceptet er moderne og velfungerende, og journalistikken er præget af neutralitet og kvalitet. Virksomheden investerer i vækst i Norden, hvor både kommercielle og publicistiske ambitioner realiseres. Men der er naturligvis meget mere at gøre i årene fremover. Derfor en det en stor - men også forpligtende - glæde at træde ind i bestyrelsen for Alrow Media.”

Virksomheden beskæftiger omkring 200 personer og har kontorer i Bruxelles, København, Oslo og Stockholm. Udover de nævnte består bestyrelsen for Alrow Media af de danske erhvervsnavne Christina Sulebakk, Anne Marie Kindberg og Lars L. Nielsen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Peter Normann

Bestyrelsesmedlem, Alrow Media, formand, Chapter
HD (Aarrhus Universitet 1990)

Rasmus Nielsen

Formand for Alrow Media, udgiver af Altinget i Danmark, Norge og Sverige samt Mandag Morgen
journalist (Danmarks Journalisthøjskole 1983)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024