Podcast: Corona har ændret regeringens drejebog for klimaet

AJOUR: Klimaudspillet for landbruget er udskudt og en grøn skattereform lader vente på sig. Coronavirussen har ført til lavpraktiske problemer - og regeringens mink-sag har heller ikke hjulpet. Altingets klimaredaktør er gæst i dagens udsendelse.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

I sidste uge gjorde flere af regeringens ministre det klart, at et klima- og miljøudspil for landbruget var lige på trapperne.

Men bare et par dage senere meldte de ud, at det udspil alligevel bliver udskudt - og at der først kommer noget konkret at forholde sig til på den anden side af nytåret.

Det var ellers planen, at der i løbet af efteråret skulle tages store skridt på klimaområdet med flere udspil, men flere af coronavirussens følger har gjort den opgave vanskeligere end forventet.

Altinget klimaredaktør, Morten Øyen, er gæst i dagens udsendelse, hvor han forklarer om den seneste udvikling på klimaområdet.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast med Holstein om finanslov: Ingen har længere lyst til at true med et valg Podcast med Holstein om finanslov: Ingen har længere lyst til at true med et valg Næste artikel EU-podcast: Europas topledere ignorerer Trump og lykønsker Joe Biden EU-podcast: Europas topledere ignorerer Trump og lykønsker Joe Biden
Rigsretten punkterer Løkkes drøm om den magiske midte

Rigsretten punkterer Løkkes drøm om den magiske midte

ANALYSE: Med sit nej til en rigsretssag har den nye LLR-bevægelse for første gang meldt ud om konkret politik. Den placerede sig et andet sted end alle andre midterpartier. Det er et varsel om hverdagens realiteter, hvis Løkkes nye folkebevægelse bliver til et parti.