Podcast: Det ved vi om millionsvindelsagen fra København

AJOUR: Teknik- og Miljøforvaltningen har opdaget, at der formentlig er svindlet for cirka 50 millioner kroner. Hvordan er det sket? Og hvad mangler vi at få svar på? Det forklarer Altingets hovedstadsredaktør mere om i dagens udsendelse.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

En ny svindelsag fra Københavns Kommune er klar til at blive foldet ud.

Det er ikke længe siden, at Danmark blev chokeret af den opsigtsvækkende svindelsag om Britta Nielsen, der svindlede for over 120 millioner kroner igennem sit arbejde i Socialstyrelsen - og efterfølgende dukkede der også sager op om svindel i Forsvaret.

Nu er der dukket en ny sag op i Københavns Kommune - under Teknik- og Miljøforvaltningen - der formentlig drejer sig om svindel for 50 millioner kroner.

Hvad er op og ned i den sag? Hvad mangler der fortsat svar på?

Det ser Altingets hovedstadsredaktør, Kasper Kaasgaard, nærmere på i denne udsendelse.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast

Forrige artikel EU-podcast: De hemmelige aftaler bag Europas vacciner mod coronavirus EU-podcast: De hemmelige aftaler bag Europas vacciner mod coronavirus Næste artikel Podcast: Møgsager, magtkampe og ministerskift - derfor adskilles miljø og fødevarer igen Podcast: Møgsager, magtkampe og ministerskift - derfor adskilles miljø og fødevarer igen
Rigsretten punkterer Løkkes drøm om den magiske midte

Rigsretten punkterer Løkkes drøm om den magiske midte

ANALYSE: Med sit nej til en rigsretssag har den nye LLR-bevægelse for første gang meldt ud om konkret politik. Den placerede sig et andet sted end alle andre midterpartier. Det er et varsel om hverdagens realiteter, hvis Løkkes nye folkebevægelse bliver til et parti.