Om  
Pia Offer Madsen

Populær fynsk politiker skifter fra Venstre til LA

Byrådsmedlemmet fra Assens, Pia Offer Madsen, har meldt sig ud af Venstre og ind i Liberal Alliance. Ved kommunalvalget i 2021 fik hun næstflest stemmer i kommunen, kun overgået af borgmesteren.

Pia Offer Madsen skifter Venstre ud med Liberal Alliance.
Pia Offer Madsen skifter Venstre ud med Liberal Alliance.
Troels Markussen

Liberal Alliances gruppe i Assens Kommune har fået et nyt medlem.

Det skriver partiet i en pressemeddelelse.

Pia Offer Madsen har siddet i byrådet siden valget i 2017 og har ligeledes været gruppeformand for Venstre i Assens Kommunes byråd. I 2022 stillede hun op til Folketinget i Fyns Storkreds, hvor hun fik knap 3.000 stemmer.

Det nye medlem af Liberal Alliance begrunder partiskiftet med en manglende tillid til Venstres partitop. Især har de frafaldne krav om undersøgelser af Mink- og FE-sagen spillet ind.

”De beslutninger, partitoppen har truffet for at kunne blive en del af SVM-regeringen, er uforenelige med de principper, jeg gik til valg på som Venstre-kandidat. Jeg har været utroligt glad for at være en del af en harmonisk Venstregruppe i Assens byråd, men mine værdier om troværdighed og åbenhed kan ikke længere forenes med at forblive medlem af Venstre,” udtaler Pia Offer Madsen i pressemeddelelsen.

Partiformand Alex Vanopslagh er glad for tilgangen af den fynske politiker.

”En stor del af kampen for et mere liberalt Danmark tages ude i kommunerne, og derfor glæder det mig, at endnu en utrolig kompetent og liberal ildsjæl som Pia har meldt sig ind i LA,” slutter Vanopslagh.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Pia Offer Madsen

Byrådsmedlem (LA), formand for uddannelse, børn og familie, Assens Kommune
Markedsøkonom (Tietgenskolen 1998), HD (CBS 2004)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024