Pressechefen i Miljø- og Fødevare­ministeriet stopper

NAVNE: Miljø- og Fødevareministeriet skal se sig om efter en ny pressechef, da Jens Fuglsang Edelholt stopper. Han fortsætter som presserådgiver hos Rigsadvokaten.

Jens Fuglsang Edelholt stopper som pressechef i Miljø- og Fødevareministeriet.

Det bekræfter Mikkel Thastum, der er kommunikationschef i Anklagemyndigheden, over for Altinget. Han fortsætter i stedet som presserådgiver hos Rigsadvokaten. 

Jens Fuglsang Edelholt har været ansat i Miljø- og Fødevareministeriet siden 2014, hvor han efter en overgangsperiode som pressesekretær tog springet videre som pressechef i maj 2017. Det skete efter en omrokering internt i ministereriet, hvor den daværende pressechef, Mette Thorn, forlod stillingen for at hellige sig hvervet som kommunikationschef på fuld tid. 

Da Jens Fuglsang Edelholt startede i rollen som pressechef, var det Esben Lunde Larsen, der sad i ministerstolen, men han blev afløst i maj 2018 af den nuværende minister, Jakob Ellemann-Jensen, som den afgående pressechef har serviceret siden. 

Den kommende pressechef hos Rigsadvokaten er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole og har fra 2003 til 2012 arbejdet som journalist hos blandt andet Ritzaus Bureau, Herning Folkeblad, Nyhedsavisen, Metroxpress og Dansk Industri.

Efterfølgende fortsatte han som pressemedarbejder i det tidligere Naturerhvervstyrelsen fra 2012 til 2014. 

 

Forrige artikel Vestas vil have KMD-direktør i bestyrelsen Vestas vil have KMD-direktør i bestyrelsen Næste artikel Civilsamfundets Videnscenter udvider Civilsamfundets Videnscenter udvider
Klimarådet anbefaler stop for ny oliejagt i Nordsøen

Klimarådet anbefaler stop for ny oliejagt i Nordsøen

OLIESTOP: Trods beskeden klimaeffekt anbefaler Klimarådet et stop for ny dansk oliejagt i Nordsøen. Det vil styrke troværdigheden af Danmarks klimaindsats, mener rådet og anbefaler regeringen at aflyse ottende udbudsrunde.